SZABÓ BALÁZS: SZERETNÉK ÖSSZETARTÓ KÖZÖSSÉGET FORMÁLNI

A DVSC U16-os csapatának új vezetőedzője pozitívan vélekedik játékosairól.

2006-os növendékeink új edzővel folytatják tovább a munkát, Szalánczi Tamást Szabó Balázs váltja vezetőedzői poszton. A korosztály asszisztens edzője továbbra is Kerekes Zsombor marad.

Szabó Balázs az elmúlt két évben Kisvárdán dolgozott a labdarúgó akadémián, ahol az NB III-as, U17-es és U16-os csapatokat is edzette. Előtte Balmazújvároson tevékenykedett, óvodástól U17-ig szinte valamennyi korosztály megfordult a keze alatt, az NB II-ben pályaedzőként számítottak rá, korábban pedig játékosként is az újvárosi együttesben szerepelt.

Szabó Balázs

– Az akadémia szakmai igazgatója, Kolbe Ádám kért fel a feladatra. Múlt héten találkoztam először a csapattal, de korábbról is ismertem a fiúkat, hiszen mérkőzéseken már játszottunk egymás ellen. Nagyon pozitív volt az első heti benyomásom a srácokról, jól dolgoznak, bízzunk benne, hogy ez a munka a jövőben majd eredménnyel is fog párosulni. Az elsődleges célunk, hogy a megfelelő képzést biztosítsunk a számukra, ezen túl pedig, hogy visszakerüljön a csapat a legjobb tizenkettőbe. Sokkal jobb a heti munka és a hangulat, ha van sikerélmény. Mindennek az alapja egy jó közösség, szeretnék egy összetartó társaságot formálni – fogalmazott akadémiánk újdonsült edzője.

Támogatóink