U17: Javítva a múlt heti baki

Egyetlen hazai mérkőzés volt ezen a szombaton, ám az nem volt akármilyen. Aki kilátogatott, nem bánta meg, hiszen Joó Zsolt csapata ismét megvillanthatta tudását.

Bár nem így indult a meccs, mégis jól sikerült befejezni, ugyanis kicsivel több, mint 20 perc és egy bekapott gól kellett ahhoz, hogy a srácok felébredjenek és hozzák azt a formát, ami rájuk jellemző ebben az idényben. Egri egyenlítő gólja után egyre inkább átvette a DVSC a játék irányítását, a Vasas szinte a kapuig sem jutott el, ennek eredményeképpen a félidő végén egy újabb Egri góllal már a vezetést is átvettük. Fordulás után sem lankadt a hazai lendület, ezzel párhuzamosan a játék képe sem változott, és Lovas hajrában szerzett góljával kialakult a kétgólos győzelem.

A nap másik két DVSC érdekeltségű mérkőzése idegenben volt, az U14-esek Kisvárdára látogattak, míg az U18-es csapatunk az Illés Akadémiához utaztak.

Szűcs János legényei sokáig partiban voltak az északi piros-fehéreknél, azonban győzött a fölény.

A Szombathelyen vendégeskedő U19-esek egy többnyire vendég dominancián alapuló mérkőzésen mentettek pontot, vagy akár mondhatni hagytak ott két pontot.

Vasárnapra maradt az U12-es és U13-as csapatunk Sajóvölgye elleni fellépése, illetve a kisebbek tornán való megjelenése.

Madar Csaba és Tóth Ádám srácai könnyedén vették az akadályt, így mindkét edző elégedetten konstatálta az eredményt.

A hétvégi eredmények:

2024. 04. 20. 12:00 Kisvárda
U14 | Várda LA – DVSC 2-0 (0-0)
DVSC:
Mészáros – Sápi, Kis V. (Zékány, 73.), Grega (Bandics, 55.), Illés, Schwarcz (File, 55.), Kányássy (Szabó Gy., 55.), Hermann, Víg, Bartuska, Sándor K. (Szálkai, 68.). Vezetőedző: Szűcs János.
Szűcs János: Míg szerdán egy jó iramú, sportszerű mérkőzést játszottunk a Honvéddal, addig a mai szöges ellentéte volt annak. A mérkőzés színvonalánál csak a játékvezetői ténykedés volt gyengébb, mindezek mellett nem is játszottunk jól, bár ez ok-okozat.

2024. 04. 20. 12:00 DVSC LA Edzőközpont
U17 | DVSC – Vasas 3-1 (2-1)
DVSC:
Balogh T. M. – Gergely (Balogh M., 60.), Grassi, Bodnár (Akbari, 70.), Egri (Lólé, 85.), Lovas (Szabó M., 86.), Perpék, Kristóf (Nyikos, 60.), Kis Gy., Rácz, Árva. Vezetőedző: Joó Zsolt.
Gól: Egri (23., 45.), Lovas (85.)
Joó Zsolt:Egy jól felkészített Vasas látogatott hozzánk. A mérkőzés elején egy kicsit tompábban kezdtünk, és ellenfelünk ezt meg is büntette, ezután a csapat egyre jobban magára talált, minőségben feljavultunk, ezáltal több helyzetet tudtunk kialakitani, amiből kettőt tudtunk gólra váltani. A második félidő elején le is zárhattuk volna a mérkőzést, de ekkor még kimaradtak a meccslabdáink. Ezután úgy érzem, kontroll allatt tartottuk a mérkőzést, és a végéhez közeledve egy szép támadás után sikerült eldöntenünk véglegesen a 3 pont sorsát.
Gratulálok a csapatnak és a stábnak!

2024. 04 .20. 12:00 Szombathely
U19 | Illés Akadémia – DVSC 1-1 (1-0)
DVSC:
Engedi – Ferenczi (Kosztyák, 46.), Polozhyi, Patai, Regenyei, Mona, Vaskó, Szakács, Sain (Zsolczai, 81.), Bökönyi, Tercza. Vezetőedző: Kerekes Zsombor.
Gól: Szakács (52.)
Kerekes Zsombor:Az első félidőben nagyon kényelmesen fociztunk! A labdabirtoklás 80-20 volt ide, de nem voltunk gólratörőek, és ahogy lenni szokott, egy középpályán elvesztett labdából a védőnk elcsúszik, a másik lemaradt a beadásról és 0-1. A második játékrészben az ellenfél betolta a buszt a kapuba, és hiába voltunk gólratörőbek, csak egy döntetlenre volt elég. Sajnálhatjuk, hogy itt hagytunk 2 pontot, de a jövő héten lehet javítani!
———————————
2024. 04 .21. 11:00 Sajóvölgye
U12 | Sajóvölgye LA – DVSC 0-5
DVSC:
Hajnal – Pásztor-Dobi, Gajdos, Tisza, Zsiga, Jenei, Vaszilkó, Nagy Z., Tatár (Kárándi, Lakatos, Nagy Zs., Máté). Vezetőedző: Madar Csaba.
Gól: Jenei (25.), Lakatos (37.), Zsiga (52., 54.), Tisza (72.)
Madar Csaba:Nagyon jó felfogásban és kellően türelmesen játszottak a gyerekek, ami gyors és pontos játékot hozott.

2024. 04 .21. 13:00 Sajóvölgye
U13 | Sajóvölgye LA – DVSC 0-9
DVSC:
Szilágyi – Filep, Vatai, Czencz, Nagy B., Molnár, Szabados Páris, Balázs, Mester (Magyari, Csorba, Habi, Murgui). Vezetőedző: Tóth Ádám.
Gól: Balázs (12., 14., 48., 57., 69.), Szabados Páris (17.), Csorba (26.), Mester (40.), Molnár O. (72.)
Tóth Ádám:Végig kézben tartottuk a találkozót. A srácok ma nagyon jól futballoztak, elégedettek vagyunk a teljesítménnyel és a hozzáállással.

Támogatóink