U14: Bajnokcsapat!

Ami szerdán nem sikerült a Ferencváros ellen, azt szombaton abszolválta Garamvölgyi Péter U14-es csapata, azaz 3 fordulóval a bajnokság vége előtt – teljesen megérdemelten – aranyérmet ünnepelhetett a csapat az Illés Akadémia elleni meccs lefújását követően. Egész évben kiegyensúlyozott teljesítménnyel rukkolt elő a gárda, így a Vasas és a BHMFA előtt végzett.

Szintén remek napot fogott ki U16-os csapatunk, amely az MTK hasonló korú fiataljait látta vendégül. Joó Zsolt távollétében Habi Ronald irányította a csapatot, és a 7-2-es sikerrel tovább erősítette vezető pozícióját a tabellán.

Nem volt ennyire szerencsés a szintén bajnoki elsőségre készülő U15-ös gárdánk, hiszen a PAFC nyerni tudott Pallagon, így Kolozsi Gergőék még nem ünnepelhettek. Talán ezen a héten szerdán, a BHMFA otthonában (ahonnan helyszíni tudósítást biztosítunk).

Ugyancsak kikapott a Miskolcon vendégeskedő U19-es gárdánk, Kerekes Zsomborék ezen a napon hadilábon álltak a gólszerzéssel. A szintén a DVTK-nál vendégeskedő U13-asok nyertek, míg az U12-esek döntetlennel térhettek haza.

2023. 05. 09. 10:30 Szombathelyi Illés Akadémia Sporttelep

Illés Akadémia – DVSC U15 1-3 (1-0)

DVSC: Balogh T. M. – Sánta, Bartha (Krizsán, 74.), Tóth S., Kovács (Rónai, 41.), Nyikos, Kóka (Nagy Z., 81.), Veres (Curcin, 78.), Pelles, Asztalos, Kiss. Vezetőedző: Kolozsi Gergő.
Gól: Rónai (50.), Nyikos (58.), Curcin (85.)
Kolozsi Gergő: – Az első félidőben kiegyenlített játék volt a pályán, de az ellenfelünk szerezte meg a vezetést. A 2. félidőben már a mi akaratunk érvényesült, és sikerült megfordítani a találkozót, amellyel ismét megmutatta a csapat az erejét! Gratulálok a csapatnak és a stábnak!

2023. 05. 10. 14:00 Eger Felsővárosi Sporttelep

EGER LABDARÚGÓ SPORT KFT.-DVSC U13 1-1

DVSC: Téglási – File, Mizsik, Illés, Kis, Mezősi, Sándor, Sápi, Bartuska (Rizán, Grega, Schwarcz, Dékány, Szálkai, Kovács, Molnár). Vezetőedző: Madar Csaba.
Gól: Illés (50.)
Madar Csaba: A mai labdarúgásban a különbséget az jelenti két csapat között, hogy melyikben van több egyéniség, akik kezdeményező játékukkal maguk javára el tudnak dönteni egy párharcot, egy mérkőzést.

2023. 05. 10. 13:00 Ferencvárosi TC Népligeti Sportcentrum

FERENCVÁROSI TC-DVSC U14 3-2 (1-0)

DVSC: Elekes – Serucza, Biró (Szücs, 71.), Szakál, Szentjóbi, Törő, Kállai (Cosar, 71.), Kovács, Vincze, Barna, Balogh. Vezetőedző: Garamvölgyi Péter.
Gól: Serucza (45., 57.)
Garamvölgyi Péter: – Nagy akarattal és odaadással játszottak ma is a srácok, de a játékunk minősége ma kissé elmaradt a „megszokottól”. Elkerülhető gólokat kaptunk, amikből tanulnunk kell és javítani kell a hibáinkat. Véleményem szerint a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna, de el kell fogadni a vereséget is, mert ez is része a labdarúgásnak, a versenysportnak.

2023. 05. 13. 11:00 DVTK Edzőközpont

DVTK – DVSC (U-19) 1-0 (1-0)

DVSC: Engedi – Tóth B., Harsányi, Karmacsi, Kovács, Horváth-Gaudi, Butenko (Ter-Mkrtchyan, 80.), Szakács (Blahodarnyi, 72.), Bökönyi, Lyskov (Stavnichuk, 56.), Osikov. Vezetőedző: Kerekes Zsombor.
Kerekes Zsombor:Az ellenfél kétszer járt a tizenhatosunk környékén és 1 gólt szerzett, mi pedig – nem túlzok – minimum 10 100%-os lehetőséget hagytunk ki és kaptunk ki 1-0-ra. Lehet azt mondani, hogy a csapatvédekezésünk működik, mert kevés gólt kapunk a bajnokságban, a támadójátékunk is azt gondoltam, jó úton halad, mert az előző 3 mérkőzésen 5-5, valamint 2 gólt szereztünk, de ma megint be voltunk oltva gól ellen! Sokat gyakoroljuk a támadásbefejezéseket, és már majdnem az „erősítést” is labdával végezzük, de sajnos úgy néz ki, ez is kevés. Sokszor mondják „- „Zsombi, te jól fejeltél, nem tudod őket megtanítani?”. Ha ilyen könnyű lenne, ma 5 gólt fejeltünk volna! Szerdán már lehet javítani, mert jön a következő mérkőzés!

2023. 05. 13. 12:00 Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC (U-16) – MTK 7-2 (4-1)

DVSC: Shakhanov (Sávolt, 61.) – Balogh M., Gergely (Lénárt, 61.), Grassi, Bodnár B. (Lólé, 72.), Egri, Lovas (Patai, 46.), Perpék, Mona, Dávid (Szabó M., 61.), Kis. Vezetőedző: Habi Ronald
Gól: Bodnár B. (20., 29.), Egri (25., 39.), Perpék (51.), Patai (57.), Lólé (83.)
Habi Ronald:Az első perctől kezdve mutattuk, hogy mi akarjuk irányítani és megnyerni a meccset, amit aztán sikerült végigvinnünk. Az öltözőben megbeszélteket alkalmazni tudtuk. Büszke vagyok a csapatra.

2023. 05. 13. 13:00 Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC (U-15) – Puskás Akadémia 1-2 (0-1)

DVSC: Balogh T. M. – Pelles, Kiss, Krizsán, Sánta (Nagy Z., 73.), Bartha (Curcin, 68.), Tóth S., Nyikos, Kóka (Dubóczki, 68.), Veres (Bécsi, 73.), Rónai (Kovács T., 63.). Vezetőedző: Kolozsi Gergő.
Gól: Nyikos (82.)
Kolozsi Gergő:

2023. 05. 13. 10:00 Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC (U-14) – Illés Akadémia 1-0 (1-0)

DVSC: Elekes – Szakál, Szentjóbi, Törő, Kállai, Biró (Kelemen, 79.), Urbán (Tóth N., 57.), Kovács, Vincze, Barna, Balogh (Cosar, 67.). Vezetőedző: Garamvölgyi Péter.
Gól: Kovács (38.)
Garamvölgyi Péter:Édes teher „nyomta” a játékosok vállát a mai mérkőzésen, ami kissé görcsössé és visszafogottabbá tette a csapatunk játékának a minőségét, de nem maradt el a várt siker és matematikailag sikerült megnyernünk az idei bajnokságot. Gratulálok a csapat minden tagjának, nagyon büszkék vagyunk rájuk a kollégáimmal együtt!

2023. 05. 13. 10:00 DVTK Edzőközpont

DVTK – DVSC (U-13) 1-3

DVSC: Téglási – File, Mizsik, Illés, Kis, Mezősi, Sándor, Sápi, Bartuska (Rizán, Grega, Schwarcz, Dékány, Szálkai, Kovács, Molnár). Vezetőedző: Madar Csaba.
Gól: Sándor (12., 44.), Bartuska (68.)
Madar Csaba:Egy jó mérkőzést játszva, egy jó csapattal szemben sikerült határozott és gyors játékot produkálnunk, ami a megfelelő hozzáállásnak és küzdőszellemnek köszönhető.

2023. 05. 13. 10:00 DVTK Edzőközpont

DVTK – DVSC (U-12) 1-1

DVSC: Szilágyi Zs. – Kányássy, Molnár, Nagy B., Vatai, Szabados, Balázs, Mester, Habi (Magyari, Filep, Fodor, Czencz). Vezetőedző: Tóth Ádám.
Gól: Kányássy (8.)
Tóth Ádám:Jól kezdtük a találkozót, hamar megszereztük a vezetést, ebben a negyedben több lehetőségünk is volt, amik kimaradtak. A második negyed hullámzó volt, itt is, ott is akadtak lehetőségek. Majd a harmadik negyedben egy bizonytalanságunk után kiegyenlített a DVTK. Aztán olyan helyzetbe kerültünk, amibe még eddig soha, megkaptuk első piros lapunkat, ami új helyzetet teremtett. Innentől már inkább a DVTK birtokolta a labdát, de nem igazán tudtak helyzetet kialakítani. A meccs végén aztán nekünk is akadt két lehetőség, ami kimaradt, így maradt a döntetlen. Összességében kiegyenlített volt végig a találkozó, büszke vagyok a srácokra, hogy ilyen szervezetten és nagy szívvel tudtak focizni a kiállítás után is.

Támogatóink