Továbbra is magas fokon

Ezen a hétvégén hat, izgalmasnak tűnő mérkőzés várt ránk, melyek közül az U17-es DVSC-BHMFA lehetett a legígéretesebb. Aztán jól ránk cáfoltak a kicsik, hiszen a Kisvárdát vendégül látó U13-as csapatunk mélyütésből állt fel és nyert végül magabizotsan. A kezdeti megilletődést követően fokozatosan átvették a mérkőzés irányítását és kétgólos hátrányból ugyanilyen mértékű előnyt kovácsolva végül magabiztosan nyertek. U12-es csapatunk szintén a Kisvárdával mérhette össze az erejét, ők szintén nagyot küzdöttek és csupán egy hajrában lőtt büntetővel nyerték meg a mérkőzést.

U14-es, U15-ös és U16-os csapatunk a Dunántúlra utazott, ahonnan 1 győzelmet és 2 döntetlent hoztak haza. U14-es gárdánk egyre jobb formát mutatva immáron mindenkivel fel tudja venni a versenyt, de a szerencsével még mindig hadilábon állnak, 0-0-át játszottak Győrben. U15-öseink győzelmére lassan már nem kapjuk fel a fejünket, ezúttal Zalaegerszegen szereztek értékes 3 pontot, amellyel őrzik előnyüket a tabellán. Szintén Győrben vendégszerepelt U16-os csapatunk és Kolozsi Gergő csapata nagy adok-kapokot rendezett, a nyolcgólos mérkőzésen végül egyenlő részben osztoztak a felek.

Második helyen álló U17-es alakulatunk elmaradt mérkőzést pótolt a harmadik Honvéd ellen. Aki nyeri a mérkőzést, átveheti az első helyet a PAFC-tól a tabellán. Ennek tudatában kezdődött a találkozó és a csapatok is így álltak bele az előttük lévő 90 percbe. Küzdelmes, hajtós mérkőzés bontakozott ki, hazai oldalon jobban látszott az akarás, egy jól eltalált lövés utáni kipattanót követően Bodnár révén jött is a vezetés a 19. percben. Ezt követően a fővárosiak is többször veszélyeztettek, de Bernáth 56. percben szerzett gólja végképp megpecsételte a vendégek sorsát, így a DVSC teljesen megérdemelten átvette az első helyet a tabellán.

A hétvége eredményei:

U12 | DVSC – Várda LA 3-2
DVSC:
Szabó G. – Pásztor-Dobi, Nagy Z., Nagy Zs., Tisza, Németh, Vaszilkó, Szilágyi, Tatár (Hajnal, Kárándi, Buglyó, lakatos, Gajdos, Jenei, Zsiga, Máté, Takács). Vezetőedző: Madar Csaba.
Gól: Tisza (4.), Máté (12.), Takács L. (15.)
Madar Csaba:Az eredmény nem azt mutatja, ami a pályán történt (mi kettő gólt is lesről szereztünk). Az ellenfelünk nagyobb akarással akarta ezt a mérkőzést megnyerni. Nagy tanulság ez mindenki számára, hogy aki hétközben csak poroszkál, az a mérkőzésen se fog tudni teljes erőbedobással játszani. A játék egyes elemeiben jó volt látni a tudatosságot, de ebből volt kevés. Minden tiszteletem a két csapatban játszó gyerekeké, hogy ha nehezen is de el tudták viselni a mérkőzésre kijelölt “játékvezető” ténykedését.

U13 | DVSC – Várda LA 4-2
DVSC:
Szilágyi – Balázs, Filep, Mester, Czencz, Molnár, Balogh T. A., Szabados Páris, Murgui (Cziránku, Csorba). Vezetőedző: Tóth Ádám.
Gól: Cziránku (50.), Balogh T. A. (55.), Balázs (63., 80.)
Tóth Ádám: Jól kezdtük a találkozót, több nagy helyzetünk akadt, ahol vagy a befejezéseknél, vagy az utolsó passzoknál hiányzott a higgadtság. Ezt, ahogy lenni szokott az ellenfél gólokkal büntette. Kétgólos hátránnyal fordultunk a szünet után, itt már sokkal pontosabbak és élesebbek voltunk, nem igazán adtunk lehetőséget az ellenfelünknek. A srácok ma is bebizonyították nekünk, hogy ha még nem is úgy megy a játék, ahogy azt szeretnénk, de óriási szívvel és alázattal még kétgólos hátrányból is fel tudunk állni. Gratulálok a srácoknak, megérdemelték a mai sikert!

U14 | Fehér Miklós LA – DVSC 0-0
DVSC:
Téglási – File, Grega, Kis V., Kányássy (Dékány, 75.), Schwarcz (Zékány, 61.), Hermann, Sápi, Víg, Bartuska, Sándor K. Vezetőedző: Szűcs János.
Szűcs János:Nagyon motiváltan és jól játszott ma a csapat, annak ellenére, hogy betegség miatt sokan hiányoztak. Van bennünk hiányérzet, mert több góllal meg kellett volna nyerni ezt a mérkőzést, sajnos 7-8 nagy helyzetből sem tudtunk betalálni, míg ellenfelünknek 1 nagy helyzete volt. Ettől függetlenül az, hogy idegenben, egy 5 órás utazás után, ilyen domináns futballt tudtunk játszani, nagyon biztató.

U15 | ZTE FC – DVSC 1-3 (1-2)
DVSC:
Varga N. – Szakál, Barna, Törő, Kállai (Szűcs A., 66.), Varga Zs., Kiss M., Biró (Kun, 76.), Kovács P., Serucza (Tóth N., 73.), Albert. Vezetőedző: Garamvölgyi Péter.
Gól: Varga Zs. (3., 11.), Albert (46.)
Garamvölgyi Péter:A mérkőzés összképét tekintve megérdemelt győzelmet arattunk, viszont a játékunk minősége a mai napon kissé elmaradt az elvártaktól. Gratulálok a csapatnak és a szakmai stábnak, mert egy hosszú utazáson és egy nehéz  mérkőzésen vagyunk túl!

U16 | Fehér Miklós LA – DVSC 4-4 (2-3)
DVSC:
Kachovetz – Krizsán, Vincze T. (Tóth S., 46.), Molnár, Di Mundo (Rónai, 80.), Nyikos, Kóka, Veres (Bartha, 46.), Csipak (Pelles, 46.), Asztalos, Sánta. Vezetőedző: Kolozsi Gergő.
Gól: Nyikos (4., 20.), Kóka (25.), Bartha (51.)
Kolozsi Gergő: Sok technikai és ki nem kényszerített hiba jellemezte a mérkőzést, amelyekből helyzetek alakultak ki mind a ket oldalon. Összességében reális eredmény született. A játékosok próbáltak mindent megtenni az esetleges győzelem érdekében.

U17 | DVSC – BHMFA 2-0 (1-0)
DVSC:
Balogh T. M. – Gergely, Bodnár (Akbari, 70.), Grassi, Lovas (Szabó M., 88.), Rácz, Regenyei, Kis, Komlósi, Bernáth (Kristóf, 70.), Árva. Vezetőedző: Joó Zsolt.
Gól: Bodnár (19.), Bernáth (56.)
Joó Zsolt: – Egy jó erőkből álló Honvéd látogatott hozzánk. Magas intenzitáson és jó minőségben játszottunk a mérkőzés túlnyomó többségében, emiatt úgy gondolom, teljesen megérdemelten nyertünk.
Gratulálok a csapatnak!

Támogatóink