Sikeres volt a hosszú hétvége

Szombaton a partneregyesületünk a Püspökladányi LSE fenállásának 100. évfordulójára szervezett utánpótlás tornán vettünk részt U7 és U9 korosztályokban egy évvel fiatalabb csapatainkkal.

Ifj Oláh János U6-os edző: A mai nap U7-es tornán voltunk jelen az U6-os kicsikkel. Nagyon sok tanulságos meccset játszottunk és sok tapasztalatot szereztünk. Mindenki nagyon jól érezte magát és el is fáradtak a gyerekek ebben az időjárásban.
Igazi hősök voltak, nagyon büszkék vagyunk rájuk!

Köszönjük a meghívást a partnereinknek és gratulálunk a kiváló szervezéshez!

Vasárnap pedig már egy másik tornára volt hivatalos a DVSC.

XVII. GROUPAMA & CBA PRÍMA gyermek labdarúgó torna
HAJDÚNÁNÁS és HAJDÚDOROG

Bolgár Dénes U7 edző: Tökéletes futball időben egy remek szervezésű tornán vettünk ma részt Hajdúnánáson. U7-ben két csapattal is indultunk két U6-os játékossal kiegészítve. A fiúk hozzáállása és teljesítménye is megfelelő volt egész nap. Újabb torna rutint szereztek ezzel a gyerekek ami nagyon fontos a fejlődésük szempontjából. Köszönjük a szülőknek a sportszerű szurkolást!

Ifj Oláh János U6 edző: Elérkeztünk az év utolsó tornájához. Nagyon jól sikerült a szereplés mivel meggyőző játékkal szép eredményt értünk el úgy, hogy mindenki nagyon bátran és ügyesen játszott amit öröm volt nézni. De a legfontosabb, hogy mindenki nagyon jól érezte magát. Köszönjük a meghívást!

Oláh János U7 edző: Csapatunk egyik fele az U8-as csapatok ellen játszott a tornán 4+1-ben.
A pici gyermekeink felvették a versenyt az egész kupa alatt a vetélytársakkal.
Eredménytől, ellenféltől függetlenül mindvégig kitartottunk a DVSC filozófiája mellett, bátran vállakozva és egymást kisegítve játszottuk a focit.
Nagyon örülünk, hogy a játékosok mennyire élvezték a játékot és mutatták meg a tudásukat, amelyre válaszul elismerő szavakat kaptak mindenkitől!
Nagyon büszkék vagyunk rájuk!
Gratulálunk a szervezőknek a munkájukért és a szülőknek a sportszerű magatartásukért!

Támogatóink