Nem érdemeltek vereséget U17-eseink

Eső áztatta pályákon folytatódtak a korosztályos bajnokságok, előző este ugyanis kiadós eső itatta meg a Debrecen-környéki földeket. Ez azonban mit sem változtatott a hajdúsági legények motiváltságán, minden csapatunk nagy elánnal vetette bele magát a küzdelmekbe. U12 és U13 korosztályban a DEAC volt a vendég, ezeken a meccseken összesen 12 gólt láthattak a kilátogatók. U14-eseink a DVTK-t fogadták, és Garamvölgyi Péter csapata meg sem állt 8 rúgott gólig. AZ U16-os csapatnak, ha egy kicsivel több szerencséje lett volna, akkor győztesen hagyják el a pályát, de az iksz már az első félidőben kialakult. Aki nem látta az U17-es meccset, azt mondhatná, sima Fradi-győzelem, de a látottak alapján azért nem volt ez ennyire egyszerű. Mindkét játékrészben megvoltak a hazai helyzetek, és akár fordítva is lehetett volna az eredmény. Egyedüli idegenbe látogató csapatunk, az U19 pedig a múlt heti hazai döntetlent követően győztesen térhetett haza Pécsről.

2022. 09. 10. 09:00 DVSC Labdarúgó Akadémia Edzőközpont
DVSC U12 – DEAC 5-0 (0-0)
DVSC:
Szilágyi – Szabados, Mester, Kányássy, Czencz, Nagy, Vatai, Cziránku, Habi (Magyar, Schwarcz, Ungvári, Molnár, Balogh, Nagy). Vezetőedző: Tóth Ádám
Gólszerzők: Nagy (21.), Balogh (38.), Molnár (55., 56.), Kányássy (74.)
Tóth Ádám:A múlt heti gyengébb teljesítményünk után szerettünk volna hazai pályán egy sokkal tudatosabb és felszabadultabb játékot produkálni ami megítélésem szerint sikerült is.
Az első félóra kiegyenlített játékot hozott. Mindkét oldalon akadtak lehetőségek. A DEAC ekkor még szervezett volt jól zárták le a területeket.Aztán fokozatosan kezdtük átvenni az irányítást. Folyamatosan nyomás alatt tudtuk tartani az ellenfelünket. Jól működtek a letámadásaink. A labdavesztések után gyorsak,agresszívak és határozottak voltunk aminek köszönhetően csak elvétve volt a labda az ellenfelünknél. Rengeteg gólszerzési lehetőséget alakítottunk ki.
A mai napon a csapat a jobbik arcát mutatta. Sok kiemelkedő teljesítmény volt. Tudatosságban és szervezettségben is tudtunk egyet előre lépni. Gratulálok minden játékosomnak!

2022. 09. 10. 09:00 DVSC Labdarúgó Akadémia Edzőközpont
DVSC U13 – DEAC 7-0 (3-0)
DVSC:
Téglási – Tóth, Grega, Illés, Szálkai, Kis, Mezősi, Hermann, Sándor (Mészáros, File, Schwarcz, Mizsik, Szabó, Kovács). Vezetőedző: Kassay Gergő
Gólszerzők: Mezősi (12.), Schwarcz (22., 39.), Szabó (29.), Illés (42.), Tóth (47.), Sándor (60.)
Kassay Gergő:A gyerekek nagyon várták a DEAC ellen városi derbit és az esőtől felázott gyep se zavarta meg őket. Jó mentalitással lépett mindenki pályára. Bátor és tudatos játékkal sok helyzetet kialakítva magabiztos győzelmet tudtunk aratni. Gratulálok minden játékosnak!

2022. 09. 10. 11:00 DVSC Labdarúgó Akadémia Edzőközpont
DVSC U14 – DVTK 8-2 (4-0)
DVSC:
Elekes (Adorján 41.) – Balogh (Barna 41.), Törő (Kun 61.), Kállai, Varga (Tóth B. 61.), Kiss, Kovács (Trombola 41.), Serucza (Pardi 61.), Tóth N. (Kelemen 54.), Szakál, Szentjóbi. Vezetőedző: Garamvölgyi Péter
Gólszerzők: Varga (8., 22., 50.), Kállai 14., Kiss (18.), Tóth N. (45.), Serucza 48., Kelemen 66.
Garamvölgyi Péter:A mai mérkőzésen ott folytattuk, ahol a múlt héten abbahagytuk, annyi plusszal emelve a játékunk minőségét, hogy a kialakított helyzeteinket sokkal jobb arányban sikerült érvényesíteniük a játékosoknak. Összességében a játékunk hatékonyságával, és a srácok győzni akarásával, koncentrációjával nagyon elégedett vagyok, és ilyen nagy arányban is megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a csapat tagjainak!!!!

2022. 09. 10. 12:00 DVSC Labdarúgó Akadémia Edzőközpont
DVSC U16 – Vasas Kubala Akadémia 2-2 (2-2)
DVSC:
Sávolt – Mona, Gergely, Patai, Bodnár (Perpék 46.), Egri, Tóth B., Dávid, Kis, Rácz, Lólé (Lovas 46.). Vezetőedző: Joó Zsolt
Gólszerzők: Egri (2.), Gergely (13.)
Joó Zsolt:Sajnos a mai mérkőzésén nem igazán tudott kialakulni folyamatos és kombinatív játék egyik oldalon sem, a nagyon vizes pálya miatt. Ezért mindkét csapat direkt játékra állt be, ami rengeteg párharcra kényszerítette a csapatokat. Ennek ellenére megvoltak a lehetőségeink, hogy megnyerjük a mérkőzést, de ezek a lehetőségek kimaradtak, és sajnos büntetőből sem tudtunk betalálni. Ennek ellenére nagyot küzdöttek a játékosok, akiknek gratulálok!

2022. 09. 10. 12:00 DVSC Labdarúgó Akadémia Edzőközpont
DVSC U17 – Ferencvárosi TC 0-4 (0-1)
DVSC:
Engedi – Balogh M., Török, Balogh M. (Ludmány 83.), Szilágyi, Butor (Tercza 46.), Juhász (Forgó 74.), Hornyák, Kiss, Kohut (Komlósi 65.), Butenko (Blahodanyi 65.). Vezetőedző: Szabó Balázs
Szabó Balázs:Az eredmény közel sem tükrözi a játék képét, végig domináltunk és nyomás alá helyeztük ellenfelünket. Labdakihozatalaink működtek és folyamatosan védővonal mögé tudtunk kerülni. A kapu előtt viszont szerencsék sem volt többször a kapufa segítette a Fradit. Egyéni hibákból kaptuk a gólokat ezért mondhatom, hogy saját magunkat vertük meg!

2022. 09. 10. 11:00 PMFC Kovácstelep Sporttelep
PMFC – DVSC U19 2-3 (0-0)
DVSC:
Lisztes – Soroka, Vaskó, Karmacsi, Karakas (Szabó 85.), Szakács (Székelyhidi 62.), Cibla (Gomes 46.), Pinczés, Kovács, Stavnichuk (Pelles 62.), Arany (Tóth 37.). Vezetőedző: Kerekes Zsombor
Gólszerzők: Karakas (46., 58.), Pelles (70.)
Kerekes Zsombor:Az első félidőben a kapusunknak köszönhetjük, hogy 0:0 volt az eredmény. Azt hitték a játékosaim hogy majd a cipő felmegy a pályára és megoldja!! Félidőben egy kicsit rendet raktam a fejükben és nem azt mondom,hogy nagyszerű játékkal de szép gólokat lőve és jó hozzáállással megnyertük a meccset.

Támogatóink