Nagy volt az adok-kapok – hétvégi eredmények

A múlt heti könnyed játékot követően ezen a hétvégén már partnerére akadt U12-es és U13-as csapatunk is, előbbinek csak döntetlenre futotta és másik csapatunk sem volt akkora fölényben, ahogyan azt az eredmény mutatja. De a kisvárdaiak revansot vettek, hiszen U14-ben is megmérkőztek a felek.

U15-ös csapatunk a fővárosban vendégszerepelt, és az első félidőben megszerzett előnyt nem sikerült megtartaniuk a srácoknak, de mint utólag kiderült, igazságos döntetlen született. Hazai pályán láthattuk az U16-os gárdánkat, amely az első félidei szép játékának köszönhetően gyorsan kétgólos előnyre tett szert, a második etapban azonban beragadt a gépezet, de végül meglett a győzelem.

U17-eseink Miskolcra, a DVTK-hoz látogattak és végig kézben tartva a meccset, megérdemelten hozták el a pontokat. U19-es csapatunk szintén a fővárosban vizitált a Vasas vendégeként, és ahogy Kerekes Zsombor fogalmazott, nem mindenkinek volt igazán jó nap a meccsre a szombati, megérdemelten nyert a kék-piros csapat.

A hétvégi eredmények:

2023. 09. 23. 10:00

U12 | DVSC – Várda Labdarúgó Akadémia 1-1

DVSC: Hajnal – Pásztor-Dobi, Zsiga, Gajdos, Nagy Zs., Németh, Vaszilkó, Szilágyi, Nagy Z. (Kárándi, Réti, Tisza, Buglyó, Györfi, Tatár, Máté, Balogh B. Vezetőedző: Madar Csaba.

Gól: Szilágyi Á. (43.)

Madar Csaba:Végre egy megfelelő színvonalú ellenfél ellen tudtunk játszani, ami jó értékmérő volt a gyerekek számára. Mindenki tudta hozni a magához mérten a jó teljesítményt. A hétköznapokban is így kell egymást presszionálva edzeni, hogy még jobb játékossá váljanak.

2023. 09. 23. 12:00

U13 | DVSC – Várda Labdarúgó Akadémia 4-0

DVSC: Szerepi-Nagy – Filep, Mester, Cziránku, Czencz, Nagy B., Szabados, Vatai, Habi (Szilágyi Zs., Balázs, Fodor, Molnár, Balogh T. A., Csorba, Hosek, Magyari. Vezetőedző: Tóth Ádám.

Gól: Cziránku (8., 67.), Filep (20.), Szabados (71.)

Tóth Ádám:A mai mérkőzésen egy jó csapatot sikerült legyőznünk. Az első 40 percben nagy volt az iram, mindkét csapat nagyon akart, ami sok pontatlansággal és sok párharccal párosult. Ennek ellenére a hatékonyságunkkal nem volt probléma. A játékunk hullámzó volt, viszont kompenzálni tudtunk jó egyéni teljesítményekkel. Gratulálok a csapatnak!

2023. 09. 23. 11:00

U14 | Várda Labdarúgó Akadémia – DVSC 2-1 (1-0)

DVSC: Téglási (Rizán, 77.) – Mezősi, Bandics (File, 73.), Palaga (Kányássy, 62.), Illés (Dékány, 77.), Sápi, Kis, Hermann, Grega (Szabó Gy., 62.), Bartuska (Schwarcz, 62.), Sándor (Szabó K., 77.). Vezetőedző: Szűcs János.

Gól: Szabó Gy. (82.)

Szűcs János:Az első félidőben 1-1 lehetőség adódott mind a 2 csapat előtt, amit ellenfelünk értékesített, nekünk azonban nem sikerült. Ebben a periódusban nem játszottunk jól, sok párharcot veszítettünk, lassan építkeztünk. A második félidőben már inkább mi domináltunk, 3-4 ziccerünk is volt, de egy elpasszolt labdából megkontráztak minket, és tovább növelte előnyét a Várda. A végén szépítettünk, de ez már csak szépségtapasz volt. Pozitívum, hogy ahogy eddig minden meccsünkön, jobban bírtuk a 2. félidőt, viszont most nem tudtuk gólra váltani a helyzeteinket.

2023. 09. 23. 12:00

U15 | MTK BUDAPEST – DVSC 1-1 (1-0)

DVSC: Varga N. – Vincze, Szakál, Szentjóbi (Kelemen, 68.), Kállai, Varga Zs., Törő, Biró, Kovács P., Serucza (Trombola, 74.), Viazovyk (Balogh Á., 65.). Vezetőedző: Garamvölgyi Péter.

Gól: Szentjóbi (44.)

Garamvölgyi Péter: Véleményem szerint igazságos döntetlen született a mai mérkőzésen. A labdabirtoklásunk felállt védelem ellen nem volt eléggé hatékony, és így legtöbbször a labdaszerzéseink utáni átmenetek alkalmaival tudtunk veszélyt jelenteni az ellenfél kapujára. Gratulálok az összes játékosomnak, mert egy színvonalas és a fejlődésüket szolgáló mérkőzést tudtak játszani az MTK ellen!

2023. 09. 23. 13:30

U16 | DVSC – ETO FC Győr 2-1 (2-0)

DVSC: Balogh T. M. – Sánta, Tóth S., Bartha, Kóka (Curcin, 85.), Nyikos, Veres, Csipak, Asztalos, Pelles (Molnár, 30.), Kiss (Rónai, 62.). Vezetőedző: Kolozsi Gergő.

Gól: Nyikos (2., 19.)

Kolozsi Gergő:A mérkőzés első félidejében 2 gólos előnyre tettünk szert, utána is megvoltak a lehetőségeink. A második félidőben egyénileg és csapatszinten is sok hibával játszottunk. Sokkal türelmesebben és tudatosabban kell futballoznunk a későbbiekben.

2023. 09. 23. 11:00

U17 | DVTK – DVSC 0-4 (0-3)

DVSC: Shakhanov – Balogh M., Gergely (Lénárt, 75.), Grassi, Bernáth (Gajdán, 75.), Lovas (Szabó, 75.), Rácz, Komlósi, Kristóf (Regenyei, 65.), Kis, Patai (Bodnár, 65.). Vezetőedző: Joó Zsolt.

Gól: Lovas (24., 30.), Grassi (45.), Gajdán (88.)

Joó Zsolt: – Véleményem szerint az első félidőben nagyon tudatosan és sokszor tetszetősen, a gólok mellett több helyzetet kialakítva játszottunk. A második félidőt is kontroll alatt tartottuk, bár hozzá kell tennem, hogy az ellenfélnek is volt lehetősége, ahogy nekünk több, hogy gólt szerezzünk, de összességében a mérkőzést ilyen arányban is megérdemeltem nyertük meg egy taktikusan játszó ellenféllel szemben. Gratulálok a játékosoknak és a stábnak!

2023. 09. 23. 12:00

U19 | Vasas Kubala Akadémia – DVSC 4-0 (1-0)

DVSC: Csapó – Soroka, Sain, Butor (Akbari, 46.), Zsolcai (Szakács, 55.), Egri (Forgó, 65.), Mona (Kiss, 55.), Hornyák, Perpék (Kosztyák, 79.), Török. Vezetőedző: Kerekles Zsombor.

Kerekes Zsombor:Ha egyszerűen szeretnék fogalmazni, a mai napon nagyon rossz napot fogott ki a kapusunk, a csatáraink, a játékvezető, és úgy érzem, az edző is… Van ilyen, jövő héten lehet javítani!

Támogatóink