Győztek a kicsik, hazai pályán a nagyobbak is

A Tarpa elleni hazai mérkőzésekkel folytatódott a téli szünet után a bajnokság a DLA U13-as és U12-es gárdái számára. Madar Csaba és Oláh János együttese is magabiztosan nyert, így begyűjtötte a bajnoki pontokat.

Erre készülnek a nagyobbak is, négy korosztályban is itthoni bajnokik következnek a debreceni tehetségek számára. Szombaton 10 órától az U14-esek és az U15-ösök esélyesként a Pécset fogadják zárt kapuk mögött Pallagon, míg az U16-os és az U17-es csapat 13 órától a Puskás Akadémiával küzdenek meg, szintén hazai pályán.

Eredmények.

U13. DVSC-DLA-Tarpa 5-1 (3-0). DVSC-DLA: Krizsán, Rónai, Nyikos, Kovács T., Kiss B., Csontos, Asztalos, Törő, Tóth S., Sánta, Tóth N. Cserék: Bécsi, Szakács, Drága, Kovács B., Bári, Szalóki. Gól: Kovács T. (1.), Sánta (7.), Nyikos (8.), Asztalos (46.), Szalóki (57.). A meccs után Madar Csaba vezetőedző így értékelt a debsport.com-nak: Jó felfogásban, jó mentalitással és jó játékkal kezdtük a mérkőzést, az első félidőben háromgólos előnyre tettünk szert. A magabiztos vezetés túlságosan megnyugtatta a játékosokat, kicsit könnyelműek voltak, azokat a játékelemeket, melyeket az edzéseken gyakoroltunk, nem úgy hajtották végre, ahogy vártam. Ennek ellenére sikerült további gólokat szereznünk, dicséret illeti a csapatot.

U12. DVSC-DLA-Tarpa 6-0 (0-0). DVSC-DLA: Balogh Sz., Kiss M., Pápai, Barna, Pardi, Szűcs, Serucza, Tóth M., Törő. Cserék: Lengyel, Andrásik, Sápi, File, Rizán. Gól: Kiss M. (33., 57.), Barna (35.), Andrásik (48.), Szűcs (59., 60.). Oláh János vezetőedző nyilatkozott a debsport.com-nak:  Az első félidőben elég visszafogott teljesítményt nyújtottak a srácok, akadozott a játék, elmaradtak a gólok. Szünetben kicsit felráztam a csapatot, több helyen változtattam, ez hatásosnak bizonyult. A folytatásban végig fölényben futballoztunk, rendben volt a játékunk, mely eredményességgel párosult. Ebben a félidőben sok mindent viszontláttam mindabból, amiket edzéseken gyakoroltunk.

Fotók: Kovács Péter

Támogatóink