Garamvölgyi Lajos emlékét ápolták a DLA-sok is

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola labdarúgó szakosztálya tavasszal már XII. alkalommal rendezte volna meg a Garamvölgyi Lajos emléktornát, de a járványhelyzet miatt ezúttal rendhagyó módon állítottak emléket a DVSC egykori sikeredzője előtt. A rajzpályázatot a Debreceni Labdarúgó Akadémia növendéke, Vatai Noel nyerte, míg a kvízviadalon a szintén DLA-s Törő Alex lett az első.

A szervezők rajz (U8-U10) – és kvízversenyt (U11-U13) hirdettek a DSC-SI és a DVSC-DLA labdarúgói számára. Előbbiben összesen 23 ifjú focista, míg utóbbiban 42 pályázó alkotott maradandót. A rajzokat illetően nem volt egyszerű helyzetben a Garamvölgyi család, mivel szebbnél szebb munkák érkeztek. A Garamvölgyi Lajos életével, munkásságával kapcsolatos kvíz során a legügyesebbnek Törő Alex, a DVSC-DLA U12-es játékosa bizonyult, míg a rajzoknál Vatai Noel (DVSC – DLA U9) nyerte az első díjat Vass Dominik (DSC-SI U10) és Benedek Barna (DSC-SI U8) előtt.

Az első helyezett Vatai Noel alkotása a következő Garamvölgyi emléktorna hivatalos plakátjaként is szerepel majd. A Gyulai István Atlétikai Stadion Tribünépületében megtartott díjátadón értékes ajándékcsomagot vehettek át a legjobbak.

Az elismeréseket a család nevében Garamvölgyi Péter, a DLA edzője, Makray Balázs, a Debreceni Labdarúgó Akadémia ügyvezetője, a Debreceni Sportcentrum Kft. stratégiai és sportszakmai igazgatója és Kozma Mihály, a DSC-SI labdarúgó-szakosztályának vezetője adták át. Az ünnepségen tiszteletét tette a DVSC történetének legsikeresebb edzője, Herczeg András is.

A rajzok az alábbi linkre kattintva tekinthetők meg.

Támogatóink