Edzések és érzések – lüktető élet a DLA-n

Immár szinte minden vonatkozásban visszatért a megszokott élet a Debreceni Labdarúgó Akadémiára.

Közelít a koronavírus-járvány előtti fordulatszámhoz a mindennapi munka a DLA pallagi edzőcentrumában. A lázmérés belépéskor immár nem szükséges, a fertőtlenítőt ugyanakkor használják a labdarúgók és a stábtagok, a tréningek pedig egyre pörgősebbek a kényszerszünet után.

Minden rendben, dolgozunk – ottjártunkkor Sándor Csaba, az U17-esek edzője, Fekete Róbert kapusedző, vagy éppen a csatárokkal külön foglalkozó Kerekes Zsombor egyaránt így jellemezte ezeket a napokat, heteket. Szűcs János, az U16-osok trénere ugyanolyan szenvedéllyel és fegyelmezettséggel vezényelte az edzést, mint például Opre Gergely az U10-eseket, de valamennyi korosztályt említhetnénk: láthatóan egyre kevesebb jel emlékeztet a tavaszi vírushelyzetre.

Éppen emiatt az edzések mellett az érzések is dominánsak. De jó újra itt lenni! – sóhajtott fel mosolyogva több szülő az edzőcentrumhoz érkezve: immár ismét megtelt a külső parkoló, sőt, benépesülhetett a Loki Bisztró terasza is, amit sokan nyugtáztak nagy örömmel. Igen, csaknem tizenegy hét után megnyílhatott a büfé is a pallagi akadémián, ami biztos üzenete a normális élet visszatérésének.

A szerdai edzésnapon a csúcsérzés mégsem ez volt, hanem az a rövidke születésnapi ünnepség, amelyet az U7/U6-os csapat tagjai tartottak spontán, edzés után a gárda Sanyájának: a születésnapos erre a DLA-napra sokáig emlékezni fog.

Támogatóink