Fontos pontok hullottak el a héten

Ezen a héten 4 csapatunk lépett pályára – az U17-esek kétszer – 5 mérkőzésen, és sajnos egyik sem úgy alakult, ahogyan reménykedtünk.

Szerdán elmaradt rangadót pótolt Joó Zsolt csapata a Puskás Akadémia otthonában, és a végig kiegynlített mérkőzésen végül a hazaiak örülhettek egy hajrában szerzett gólnak. Ez az eredmény azt is jelentette, hogy tovább nőtt a listavezetővel szembeni különbség. A szombati, FTC elleni hazai mérkőzés már könnyebbnek igérkezett, és úgy tűnt sikerrel veszik a srácok az akadályt, végül az óriási hajrának köszönhetően sikerült megmenteni egy pontot. Matematikailag még van esély az ezüstéremre, ehhez azonban a hátralévő két meccset hozniuk kell az U17-es legényeknek, miközben a riválisok egymás ellen küzdenek majd.

Szintén szombaton lépett pályára három másik csapatunk. Az U12-es és U13-as csapat Kisvárdán vendégszerepelt, és óriási meglepetésre mindkét együttesünk vereséggel zárta a napot. Az eredmény mondhatni elhanyagolandó ebben a korosztályban, de a pályán látottakkal még az edzők sem voltak elégedettek.

U19-es együttesünk a listavezető PAFC vendége volt ezen a hétvégén, és Kerekes Zsombor csapata kétgólos előnyt szalasztott el, pedig már-már a zsebükben érezhették a bravúrt. A döntetlen így sem rossz eredmény és még van esély a javításra is.

Hétközben játszották:

2024. 05. 08. 13:00 Pancho Aréna
U17 | PAFC – DVSC 1-0 (0-0)
DVSC:
Vykhryshchuk – Egri, Grassi, Patai (Kristóf, 84.), Regenyei (Bodnár, 87.), Mona, Rácz, Tercza (Komlósi, 61.), Perpék, Bernáth (Lovas, 61.), Árva. Vezetőedző: Joó Zsolt.
Kiállítva: Perpék (72.)
Joó Zsolt:

A hétvégi eredmények:

U12 | Várda LA – DVSC 2-0
DVSC:
Hajnal – Németh, Tisza, Zsiga, Nagy Z., Szilágyi Á., Pásztor-Dobi, Gajdos, Tatár (Kárándi, Bertalan, Lakatos, Schwarcz). Vezetőedző: Madar Csaba.
Madar Csaba: Be lettünk árazva, de nem az eredmény miatt.

U13 | Várda LA – DVSC 5-1
DVSC:
Szilágyi Zs. – Habi, Czencz, Nagy B., Molnár, Murgui, Balázs P., Vatai, Balogh T. A. (Filep, Csorba, Cziránku). Vezetőedző: Tóth Ádám.
Gól: Balázs P. (13.)
Tóth Ádám:A  teljesítményünk semmilyen formában nem tükrözi azt, amire képesek vagyunk. Sok egyéni és csapatszintű hibát követtünk ma el, több kiállítás is elmaradt és nem az ellenfél részéről, ami nagyon elkeserítő, mert teljesen jogosak lettek volna. Voltak periódusai a mérkőzésnek, amikor több lehetőségünk is akadt, de itt vagy a védők, vagy a kapus mentett nagyot. Összességében, ma minden téren alul teljesítettünk az ellenfelünknél.

U17 | DVSC – FTC 1-1 (0-1)
DVSC:
Vykhryshchuk – Grassi, Gergely (Balogh M., 83.), Bodnár (Akbari, 46.), Lovas, Regenyei (Lólé, 70.), Lénárt, Kristóf (Barnáth, 46.), Kis Gy. (Komlósi, 83.), Tercza, Árva. Vezetőedző: Joó Zsolt.
Gól: Bernáth (74.)
Joó Zsolt:Egy jó erőkből álló Ferencvárost láttunk vendégül. Úgy érzem, a mérkőzés nagy részében nyomás alatt tudtuk tartani a szervezetten védekező ellenfelet, viszont a kapu előtérben nem hoztunk jó döntéseket, így be kellett érnünk az egy ponttal.

U19 | Puskás Akadémia FC – DVSC 2-2 (0-1)
DVSC:
Csapó – Sain, Polozhyi, Doktor, Patai, Bökönyi, Mona, Kosztyák, Rácz, Perpék, Szakács (Forgó, 80.). Vezetőedző: Kerekes Zsombor.
Gól: Doktor (33.), Bökönyi (52.)
Kerekes Zsombor:Nagyszerűen fociztunk a mai mérkőzésen. Labdaszerzésből gyorsan és pontosan vezettünk támadásokat. Sok helyzetből 2 gólt rúgtunk, és uraltuk a mérkőzést. Még egy tizenegyest is elhibáztunk, nem zártuk le a meccset, és ez sajnos megboszulta magát! Sajnálom a fiúkat, mert győzelmet érdemeltünk volna. Fiatalokról van szó, nagyon sokat fejlődtünk egyénileg és csapat szinten is. Büszke vagyok rájuk, mert öröm volt nézni, ahogy játszottak. Közel a felnőtt focihoz biztos megtanulják, hogyan kell az ilyen mérkőzéseket megnyerni.

Támogatóink