Értékes skalpot szerzett az U19-es csapat

Húsvét előtt kerültek megrendezésre a korosztályos bajnokságok soron következő fordulói. A DVSC öt mérkőzésen volt érdekelt, melyek mindegyike hazai pályán került megrendezésre. Az U15-ös DVSC-MTK, illetve az U17-es PAFC-DVSC mérkőzések májusra lettek halasztva.

Csütörtökön három találkozót láthattunk. U12-es és U13-as csapatunk a DEAC-ot látta vendégül, és a kezdeti megilletődöttségen felül kerekedve mindkét gárdánk magabiztos sikert aratott. A folytatásban az U19-esek Vasas elleni bajnokija következett. Ahogyan Kerekes Zsombor vezetőedző is fogalmazott, a csapatoknak kellett egy kis idő, mire alkalmazkodtak az erős szélhez, így is a mieink jöttek ki jobban, hiszen az első félidő derekán Patai révén sikerült megszerezni a vezetést. A vendégek szinte veszélytelenek voltak a kapura, ellenben Bökönyi duplájával a DVSC eldöntötte a mérkőzés sorsát a második játékrészben, majd Regenyei is betalált és teljesen megérdemelten nyert csapatunk.

Szombaton két mérkőzés várt ránk, az U14-esek és az U16-osok is a szombathelyi Illés Akadémiát látták vendégül. Szűcs János csapata kiélezett meccset játszott, mely végül döntetlennel zárult, míg az U16-osok egy gólnélküli első 45 percet követően a második félidő elején szerzett gyors három góljukkal eldöntötték a találozót.

U12 | DVSC – DEAC 6-2
DVSC:
Hajnal – Kárándi, Lakatos, Réti, Zsiga, Németh, Jenei, Vaszilkó, Schwarcz (Szabó, Pásztor-Dobi, Gajdos, Tisza, Buglyó, Tatár, Máté, Takács). Vezetőedző: Madar Csaba.
Gól: Jenei (19.), Tisza (22.), Takács (33.), Zsiga (56.), Gajdos (66.), Buglyó (72.)
Madar Csaba:Értékelhetetlen teljesítmény és más semmi.

U13 | DVSC – DEAC 3-1
DVSC:
Szerepi-Nagy – Balázs, Vatai, Mester, Czencz, Nagy B., Molnár, Szabados Páris, Murgui (Cziránku, Csorba). Vezetőedző: Tóth Ádám.
Gól: Cziránku (51.), Szabados Páris (59.), Vatai (68.)
Tóth Ádám:A mérkőzés első felében nem azt kaptam, amit vártam, kicsit álmosan, körülményesen fociztak a gyerekek. A folytatásra sikerült fokozatot váltani, és helyenként jól játszva, magabiztosan megnyerni a mérkőzés. Gratulálok a gyerekeknek a győzelemhez!

U14 | DVSC – Illés Akadémia 1-1 (0-0)
DVSC:
Téglási – Grga (Szabó Gy., 68.), Bandics (File, 63.), Illés, Kis V., Hermann, Sápi, Víg, Bartuska, Sándor K., Kányássy. Vezetőedző: Szűcs János.
Gól: Hermann (75.)
Szűcs János: Egy jó iramú, kiélezett meccset játszottunk ma. Az első félidőben 10 percet leszámítva inkább mi domináltunk, sokat voltunk az ellenfél térfelén, és volt is néhány gólszerzési lehetőségünk. A második félidő elején kaptunk egy balszerencsés gólt, amire először egy kapufával, majd egy góllal tudtunk válaszolni. Bár kapura többször voltunk veszélyesebbek, mint ellenfelünk, de összességében reálisnak mondható a döntetlen.

U16 | DVSC – Illés Akadémia 3-1 (0-0)
DVSC:
Csontos – Sánta, Di Mundo (Tóth S., 61.), Molnár (Csipak, 75.), Bartha (Pelles, 46.), Nyikos, Veres (Kovács T., 70.), Krizsán, Asztalos, Kiss M., Szakál. Vezetőedző: Kolozsi Gergő.
Gól: Molnár (51.), Sánta (55.), Szakál (60.)
Kolozsi Gergő: Az első félidőben mi domináltunk, de nem volt meg a kellő ritmusa a játékunknak, csak helyzetekig jutottunk. A második félidőben már sikerült egy fokozattal feljebb kapcsolni, és sok helyzetet alakítottunk ki, 10 perc alatt 3 gólt tudtunk szerezni, amely eldöntötte a mérkőzést. Gratulálok a játékosoknak!

U19 | DVSC – Vasas KA 4-0 (1-0)
DVSC:
Erdélyi – Horváth-Gaudi (Ferenczi, 35.), Soroka, Polozhyi, Patai, Mona, Rácz (Butor, 70.), Perpék (Regenyei, 61.), Szakács (Forgó, 70.), Bökönyi, Tercza. Vezetőedző: Kerekes Zsombor.
Gól: Patai (38.), Bökönyi (52., 60.), Regenyei (82.)
Kerekes Zsombor: – Kellett 10-15 perc, mire a fiataljaink alkalmazkodtak a szeles időjáráshoz, de ezután sok helyzetet kialakítva, megérdemelt győzelmet arattunk. Kellemesen vonulunk a húsvéti pihenőre! Hajrá, LOKI!

Támogatóink