Értékes döntetlen Felcsúton

Ismét elmaradt az ünneplés, ugyanis U15-ös csapatunk kikapott a fővárosban. Végső döntés vélhetően a május 27-i utolsó fordulóban lesz, ahol a Vasast fogadjuk a pallagi edzőközpontban.

A PAFC vendége volt U16-os alakulatunk, amely nagyon fontos 1 pontot hozott haza Felcsútról, és így megtartva előnyét várhatja a folytatást.

Hazai környezetben lépett pályára U19-es gárdánk, amely Szakács és Stavnichuk góljával 2-0-ra nyert a kaposváriak hasonló korú csapata ellen. Kerekes Zsomborék így még jócskán versenyben vannak a B csoport legjobb helyeiért.

Folytatás szombaton hasonlóan izgalmas mérkőzésekkel.

2023. 05. 17. 12:00 Honvéd MFA Utánpótlás Központ
Budapest Honvéd – MFA-DVSC U15 3-0 (1-0)
DVSC: Balogh T. M. – Sánta, Bartha (Dubóczki, 78.), Tóth S., Nyikos, Kóka (Curcin, 60.), Veres (Krizsán, 68.), Kiss M. (Kovács, 41.), Asztalos, Pelles, Kiss B. (Rónai, 68.). Vezetőedző: Kolozsi Gergő.
Kolozsi Gergő:A mai mérkőzésen is elégedett voltam a játékosok hozzáállásával, voltak a mérkőzésnek olyan periódusai, amikor közelebb kerülhettünk volna az ellenfelünkhöz eredmény tekintetében. Hosszú mérkőzés-sorozaton vagyunk túl, jövő héten szombaton bajnoki döntőt fogunk játszani a Vasassal, ami szintén egy hasznos mérkőzés lesz, amely végén reméljük mi örülhetünk majd.

2023. 05. 17. 13:00 Pancho Aréna
Puskás Akadémia – DVSC U16 2-2 (2-1)
DVSC: Shakhanov – Balogh M., Gergely (Lólé, 46.), Grassi (Tóth B., 46.), Bodnár (Kristóf, 73.), Egri, Lovas (Lénárt, 46.) Perpék, Mona, Kis, Patai (Szabó M., 84.). Vezetőedző: Joó Zsolt
Gól: Patai (11., 53.)
Joó Zsolt:Egy igazi rangadó várt ránk a Puskás Akadémia otthonában. A mérkőzés első 10 percében egy gyors gólváltás történt, ami mondhatni igazságos volt. Ezután viszont az első félidőben a hazai csapat ránk tudta erőltetni az akaratát, ebben a periódusban nem azt a játékminőséget képviseltük, mint amit szerettünk volna. A szünetben próbáltuk a problémákat megbeszélni, és cserékkel változatatni ezáltal a második félidőben sikerült is egyenlítenünk. Összességében a játékunk nem volt olyan, mint az elmúlt időszakban, de ennek ellenére sikerült pontot szereznünk, amiért dicséret illeti a csapatot.

2023. 05. 17. 14:30 Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont
DVSC U19 – Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia 2-0 (0-0)
DVSC: Csapó – Tóth B., Karmacsi, Kovács M. (Ter-Mkrtchyan, 64.), Horváth-Gaudi (Stavnichuk, 64.), Akbari (Szakács, 54.), Butenko, Bökönyi (Blahodarnyi, 72.), Lyskov, Tercza (Kosztyák, 72.), Osikov.
Gól: Szakács (61.), Stavnichuk (70.)
Kerekes Zsombor:Egy vízzel áztatott pályán megérdemelt győzelmet arattunk. Lehet úgy is fogalmazni, hogy az első félidőben a pályával foglalkoztunk, a másodikban pedig mindent megtettünk a győzelemért.

Támogatóink