Bozsiktól a Dunamenti Kupáig

Mozgalmas hétvégét hagytak maguk mögött a nagypálya ajtaján kopogtató gyerekek, hiszen U9-ben, U10-ben és U11-ben is volt teendő szombaton és vasárnap is.

Szombaton Kiemelt MLSZ Tornán szerepelt három korosztályunk, és összességében minden csapatunk jól zárt a néha fellépő nehézségek ellenére.

Vasárnap Dunamenti Kupa zajlott Hajdúsámsonban, amelyen az U9-es és U11-es csapatunk vett részt, és mindkét gárdánk eltökélt célja volt a tornagyőzelem. Ez végül fölényesen sikerült is, így jogot szereztek a budapesti döntőre.

Rácsai Lajos U9 edző:Ismételten rendkívül hasznos mérkőzéseket sikerült játszanunk a régiós Bozsik rendezvényen a hozzánk érkező csapatokkal. A mai napon úgy gondolom, a támadó játékunkkal nem igazán volt probléma, bár természetesen előfordultak pontatlanságok a kapu előtt, azonban szép gólokat rúgtunk, mindenki kivette a részét a játékból. Amiben hiányérzetem van a nap végén, az a védekezés, amiből úgy gondolom, hiányzott a küzdőszellem és a győzni akarás, ami nélkül álláspontom szerint nem működőképes a dolog. Még hátra van közel 2 hónap a szezonból, így lesz lehetőségünk megmutatni, hogy a mostani csak egyszeri kisiklás volt a helyes útról.

Lukács Lénárd U9 edző: Vasárnap Hajdúsámsonban rendezték meg az I. Dunamenti gála selejtezőt. Ezen a szép napon egyetlen cél lebegett a gyerekek szeme előtt, hogy bejussunk az országos döntőbe. Ehhez mérten a gyerekek a torna alatt végig nagyon koncentráltan, ügyesen és bátran fociztak. A nap végére meg is lett az eredménye, hiszen veretlenül és kapott gól nélkül nyertük meg a tornát. Gratulálok a csapatnak!

Buka Bence U10 edző: A játékkal a torna során meg voltunk elégedve, a gyerekek egyre tudatosabbak, és jó látni, hogy amiket hétközben gyakorlunk, azt a mérkőzésen meg tudják valósítani. A védekezés és labdakihozatal terén sokat fejlődtünk, de támadó területen sokszor kapkodó volt a játékunk és rossz döntéseket hoztunk.

Mezei Norbert U11 edző:Szombaton kiemelt Bozsik tornán vettünk részt. Szokásos ellenfelek ellen játszottunk (DVTK, Kisvárda, Nyíregyháza, Deac). Hullámzó teljesítményt nyújtottunk, voltak jobb és kevésbé jobb periódusok. Örülök, hogy a legjobb ellenfél (DVTK) ellen voltunk a leginkább összeszedettek. Négy győzelemmel fejeztük be a tornát.
Vasárnap a Dunamenti Gála Hajdú-bihari selejtezőjén vettünk részt, ahol magabiztos, jó játékkal sikerült megnyerni a tornát, amellyel kvalifikáltuk magunkat a budapesti döntőre. Összességében sűrű, de eredményes hétvégén vagyunk túl. Gratulálok a csapatnak! Hajrá, DVSC!

A tornagyőztes U9-es csapat.

Támogatóink