A 2023-24-es szezon rövid értékelése

U19 – Kerekes Zsombor
3. hely

Nehezen indult a szezon a csapat számára, a bajnokság felénél alig 60%-os mutatóval álltak a srácok, de ahogy az idő telt, úgy javult a játék is, és végül a bronzérmet szerezte meg a csapat. Bökönyi Martin lett a legtöbb gólt szerző ebben a korosztályban. Szép eredmény a csapat minden tagjától a felnőtté válás kapujában!

U17 – Joó Zsolt
3. hely

A csapat végig az élmezőnyben vitézkedett, a szezon második felében sokáig úgy tűnt, meg lehet a bajnoki cím is, azonban az MTK szárnyalásával nem tudtuk felvenni a versenyt, így bronzérem lett a vége. A csapat erejét mutatja, hogy többfrontos szezont is bírtak és ezeken jól is teljesítettek, illetve 5-7 játékos mindig feljátszott U19-be, ami szintén kimagasló teljesítmény.

U16 – Kolozsi Gergő
3. hely

A jó rajtot egy kisebb hullámvölgy követte, de 2024-re már kilábalt a gárda és jöttek is a pontok. A bajnokság második felében már azt mutatta a gárda, ami rájuk jellemző, és végül az utolsó fordulóban dőlt csak el, hogy bronzérmet szerez a csapat. Az év közben eltékozolt pontokkal talán a bajnoki cím is meg lehetett volna, de a csapat erejét mutatja, hogy honnan álltak fel. Nyikos Botond pedig a bajnokság legjobb góllövőjének bizonyult.

U15 – Garamvölgyi Péter
1. hely

A tavalyi U14-es elsőséget idén sem adták lejjebb, sőt, talán még jobb teljesítményt nyújtott a gárda, mint az előző szezonban. Mindössze egy győzelmet engedtek az ellenfeleknek, így a végén igen meggyőző fölénnyel nyerték meg a bajnokságot. Varga Zsolt gólérzékenységére eddig sem lehetett panasz, így ebben a korosztályban ő bizonyult a legjobbnak (21 mérkőzésen 20 gól).

U14 – Szűcs János
10. hely

„A vereségből lehet tanulni”, tartja a mondás és a frissen nagypályássá lett U14-es csapatunk számára komoly házifeladat került az asztalra. Szűcs János legényei foggal-körömmel harcoltak, meccsről meccsre egyre látványosabb focit mutattak, csupán az utolsó passzok vagy a lövés hagyott némi kifogásolni valót. Sokszor jobb eredményt érdemeltek volna, de ezekből lehet tanulni.

U13 – Tóth Ádám

Itt virtuális tabelláról lehet beszélni, hiszen nincs még úgy értékelve a csapatok teljesítménye, mint a nagyobb korosztályoknál. 28 mérkőzést játszott a csapat, a bajnokság felénél mindössze 3 vereséget számolhatott Tóth Ádám edző. A folytatás is hasonlóan zajlott, a DEAC mellett a Várda LA és a DVTK elleni meccsek jelentettek igazi kihívást csapatunk számára.

U12 – Madar Csaba

Itt virtuális tabelláról lehet beszélni, hiszen nincs még úgy értékelve a csapatok teljesítménye, mint a nagyobb korosztályoknál. A bajnokság 2/3-a álomszerűen alakult, 20 mérkőzésen mindössze 2 vereséget jegyzett a csapat, a maradék 8 meccsből viszont csak hármat sikerült hozni. Az utolsó két mérkőzés veresége ellenére sem lehet rossz szájíze senkinek, hiszen a gyerekek mindent megtettek a győzelem és a szép játék érdekében.

Támogatóink