Megérdemelt pihenő következik

Előre hozott találkozókon az utolsó bajnokiját játszotta U12-es és U13-as csapatunk a szomszédvár Nyíregyháza ellen, és bár U12-ben nem úgy jött ki a lépés, ahogyan azt eltervezték a gyerekek, azért egy hosszú idényt tudhatnak maguk mögött, amely sok tapasztalattal szolgálhat a következő időkre.

U13-as legényeink a nagypálya árnyékában már csak egy lépésre voltak, amit hoztak is

U15-ös csapatunk pedig hozta a kötelezőt, bár több is volt ebben a meccsben, elégedetlenségre semmi okunk. Bajnokcsapathoz méltó játékkal rukkoltak elő és vélhetően szombaton, az utolsó (hazai pályán lejátszandó) bajnoki után majd kezdetét veheti az önfeledt ünneplés.

2024. 06. 01. 10:00 DVSC Labdarúgó Akadémia
U12 | DVSC – Nyíregyháza SFC 1-2
DVSC:
Hajnl – Kárándi, Nagy Z., Tisza, Németh, Jenei, Vaszilkó, Zsiga, Tatár (Lakatos, Balogh B., Gajdos, Nagy Zs., Schwarcz, Szilágyi, Máté, Takács). Vezetőedző: Madar Csaba.
Gól: Tisza (19.)
Madar Csaba:Nem minden az eredmény, de láttuk, hogy a gyerekeknek mit jelent, és ez jó. Hosszú távon lesz kifizetődő a jelenben tanult, és ma csak néha megcsillogtatott technikai és taktikai elemek. Sikeres év van mögöttünk, de látjuk, hogy van még hova fejlődnünk.

2024. 06. 01. 10:00 DVSC Labdarúgó Akadémia
U13 | DVSC – Nyíregyháza SFC 4-2
DVSC:
Magyari – Balázs P., Filep, Kányássy, Mester, Cziránku, Nagy B., Szabados Páris, Vatai (Szilágyi Zs., Csorba, Czencz, Molnár, Balogh T. A.). Vezetőedző: Tóth Ádám.
Gól: Balogh T. A. (25., 28.), Szabados Páris (32.), Cziránku (59.)
Tóth Ádám: Hullámzó volt a játékunk az elején, de gyorsan tudtunk változtatni ezen, és szinte minden úgy alakult, ahogy mi szerettük volna. Egy keményen focizó és jól kontrázó Nyíregyházát tudtunk ma megverni. Gratulálok a gyerekeknek az egész éves teljesítményhez! Voltak jó és kevésbé jó időszakaink tavasszal, de mindig törekedtünk a saját játékunkat játszva fejlődni.

2024. 05. 29. 12:00 DVSC Labdarúgó Akadémia
U15 | DVSC – MTK 2-1 (0-1)
DVSC:
Varga N. – Vincze T., Törő (Trombola, 63.), Varga Zs. (Kállai, 41.), Kiss M. (Szűcs A., 41.), Biró, Kovács P. (Kun, 42.), Serucza, Viazovyk (Kelemen, 63.), Panimatchenko (Barna, 41.), Albert. Vezetőedző: Garamvölgyi Péter.
Gól: Kiss M. (40.), Kovács P. (52.)
Garamvölgyi Péter:Egy elkerulhető szituáció után hátrányba kerültünk a mérkőzés elején, de minden jatékos beletette a saját minőségét a mai mérkőzésbe, és egymást segítve sikerült megforítanunk az eredményt a mi javunkra, és így egy nagyon értékes és megérdemelt győzelemet értünk el. Gratulálok minden játékosnak és a szakmai stáb minden tagjának! Igazi csapatmunka volt!

Támogatóink