Nem úgy sikerültek a túrák, ahogy készültek rá, de aggodalomra semmi ok

Minden csapatunk idegenben szerepelt az elmúlt hétvégén, és csupán az U13-asok térhettek haza győzelemmel a zsebükben.

Kisvárdán minimális különbséggel, de a hazaiak örülhettek a meccs végén, ahogyan Felcsúton is, ahol az U15-ösök vendégszerepeltek. Döntetlennel és jó játékkal zártak az U17-esek a Vasas vendégeként, és szintén 1 pontot ért az U16-osok felcsúti, valamint az U14-esek kispesti vendégjátéka is.

Az Interligára készülő U12-es és U13-as csapatunk számára is jó erőfelmérő volt a Sajóvölgye elleni bajnoki.

A hétvégi eredmények:

U19 | Várda LA – DVSC 1-0 (1-0)
DVSC:
Shakhanov – Sánta (Zsolcai, 64.), Kis Gy., Grassi, Bodnár B. (Tóth B., 77.), Szabó M. (Lovas, 46.), Komlósi, Kristóf P., Árva, Asztalos (Lénárt, 39.), Bernáth (Regenyei, 46.). Vezetőedző: Kerekes Zsombor.
Kerekes Zsombor:

U17 | Vasas – DVSC 2-2 (0-1)
DVSC:
Szalóki – Szakál, Krizsán, Bartha (Dubóczki, 88.), Di Mundo Antonio, Kovács T. (Veres, 74.), Tóth S., Kiss M., Pelles (Pál, 74.), Kóka, Csipak. Vezetőedző Garamvölgyi Péter.
Gól: Kóka (35.), Veres (82.)
Garamvölgyi Péter:Taktikus és szervezett csapatjátékot mutattunk be a mai napon, a srácok nagy akarattal játszottak végig. Összességében úgy gondolom, hogy igazságos eredmény született, mert a gólokon kivül mindkét oldalon alakultak még ki helyzetek. Gratulálok a játékosoknak!

U16 | Puskás Akadémia – DVSC 3-3 (1-0)
DVSC:
Elekes – Albert, Panimacsenko (Fórizs, 46.), Varga Zs. (Kun, 91.), Törő, Viazovyk (Járomi, 46.), Serucza, Kovács P. (Varga Z., 78.), Kis K. (Rafaelian, 91.), Barna, Kállai. Vezetőedző Joó Zsolt.
Gól: Serucza (53., 77.), Varga Zs. (85.)
Joó Zsolt:Az első félidőben úgy érzem, meddő volt a mezőny- és labdabirtoklási fölényünk, az ellenfél egy kontra után meg is tudta szerezni a vezetést. A félidőben próbáltunk változtatni, ami úgy érzem, sikerült is. Ebben a periódusban nyomasztó fölényben voltunk, aminek köszönhetően sikerült kiegyenlíteni. Pár percre rá egy szöglet utáni kavarodásban újra gólt kaptunk, de büszke voltam a játékosokra, hogy ezután is tudták folytani azt a minőségi játékot, amit addig mutattak, és ennek eredményeként meg is tudtuk fordítani a mérkőzést. Sajnos azonban nem tudtuk megtartani előnyünket, mert az utolsó utáni percben újra gólt kaptunk. Nagyon tanulságos 90 percen vagyunk túl, igazi utánpótlás mérkőzés, annak minden őszinteségével. Ami viszont a legfontosabb, hogy tapasztalunk, tanulunk és többek leszünk. Ez a mérkőzés (is) ebben segített minket.

U15 | Puskás Akadémia – DVSC 2-1 (2-1)
DVSC:
Bányai – Sápi, Sándor K., Illés (Szabó K., 67.), Vig T., Baretuska (Vasas, 73.), Hermann, Kis V. (Szabó Gy., 59.), Ruskó, Schwarcz, Tömöri. Vezetőedző Szűcs János.
Gól: Schwarcz (34.)
Szűcs János:Nem voltunk olyan élesek, mint az elmúlt meccseken, az egyéni hiba is több volt. Sajnos kihagytunk egy büntetőt is, így van bennünk hiányérzet. Ebben a meccsben több volt, minimum 1 pontot érdemeltünk volna.

U14 | Bp. Honvéd – DVSC 1-1 (1-0)
DVSC:
Rapi – Mester, Grega (Vatai, 78.), Papp (Balázs P., 41.), Szilágyi (Filep, 69.), Kányássy, Nagy B., Csorba (Salagean, 65.), Mezősi (Cziránku, 65.), Balogh T. A. (Póti, 78.), Szabados Páris. Vezetőedző Kolozsi Gergő.
Gól: Fürjes (ög, 60.)
Kolozsi Gergő:A mérkőzés egészében nagy nyomást tudtunk helyezni az ellenfélre, sok helyzetet sikerült kialakítanunk, de a befejezéseknél pontatlanok voltunk. Dícséret illeti a játékosokat, mert jó felfogásban és motiváltan léptek pályára!

U13 | Sajóvölgye Focisuli – DVSC 0-11
DVSC:
Zimán – Korbély, Pásztor-Dobi, Gajdos, Tisza, Németh K., Vaszilkó, Szilágyi Á., Sinka (Kárándi, Zsiga, Nagy Z., Tatár). Vezetőedző Madar Csaba.
Gól: Sinka (4., 25.), Tisza (18., 19., 44., 46., 47.), Szilágyi Á. (26.), Zsiga (33., 76., 80.)
Madar Csaba: Határozott, gyors és kreatív volt a játék, amit a gyerekek bemutattak. Legjobban az elszántságuk és az egymás segítése tetszett ezen a mérkőzésen.

U12 | Sajóvölgye Focisuli – DVSC 4-3
DVSC:
Szemán – Szilágyi B., Nagy Z., Györfi, Orosz, Csalánosi, Sörlei, Szigeti, Lukács (Mester, Török, Magyar, Ferenczi, Varga L., Kulcsár). Vezetőedző Tóth Ádám.
Gól: Orosz (53., 75.), Szilágyi B. (66.)
Tóth Ádám: – A héten kiválóan edzettek a srácok, így természetesen meglepő volt, hogy megint 40 perc után találtuk meg részben a játékunkat. Az ellenfelünk mély védekezésével, majd labdaszerzés utáni hosszú átadásaival nem tudtunk ma mit kezdeni. Többször átrúgtak minket, amit nem tudtunk jól megoldani, és sok egyéni hibának köszönhetően kaptunk ezekből négy elkerülhető gólt. Helyenként jól fociztunk, lőttünk 4 kapufát, de ma ez ennyire volt elég. Sok technikai hiba és figyelmetlenség jellemezte ma inkább a teljesítményünket.

Támogatóink