Vendégjátékok hétvégéje jön

Négy csapatunk is idegenben lép pályára szombaton, U16-osaink itthon nyertek szerdán a DVTK ellen.

A DVSC U19 a múlt hétvégén nem játszott bajnokit, ezen a szombaton viszont a tavasszal még veretlen Kecskemét otthonában szerepel 12 órától. Sándor Csaba által irányított együttesünk idén háromszor utazott idegenbe, mindhárom mérkőzés döntetlennel végződött.

U16-osaink négy nap alatt második mérkőzésüket játsszák szombaton 10 órától Pakson. Szabó Balázs tanítványai szerdán a DVTK együttesét győzték le Kohut Máté góljával 1–0-ra, vezetőedzőnk így értékelte azt a találkozót:

– A mérközést a párharcok és az átmenetek jellemezték, a DVTK játékára a mérközéshiány, a mi játékunkra a sorozatterhelés volt jellemző. Ezek együttese a játék minőségére rányomta a bélyegét. A pozitívum az a pontrúgásaink minősége és a hozzáállás, amit már hétről-hétre tapasztalok a csapatnál. Remélem ez kitart a bajnokság végéig.

2007-es korosztályunk az MTK-t fogadja 12 órától a pallagi edzőközpontban. Decemberben Mona Árpád és Balogh Máté góljaival 2–1-re megfordították és megnyerték akadémistáink a kék-fehérek elleni mérkőzést.

Szintén az MTK-val játszanak szombat déltől Kolozsi Gergő tanítványai, akik novemberben vereséget szenvedtek a budapestiektől. U14-es csapatunk is másodjára lép pályára a héten, kedden Győrben játszottak 1–1-es döntetlent.

U12-es és U13-as korosztályunk Nyíregyházára utazik szombat délelőtt. A Madar-csapat 9 órától kezd a Spari ellen, Fikker Ferenc tanítványai pedig 11-től. Ősszel mindkét csapatunk 5–0-ra győzte le nyíregyházi ellenfelét.


Támogatóink