Szuperszombatot produkáltak akadémistáink

A szombati bajnokikon egyetlen korosztályunk sem talált legyőzőre.

MLSZ Országos U19 „B” Csoport 10. forduló

A DVSC U19 a ZTE együttesét fogadta délelőtt. Akadémistáink sorozatban negyedik mérkőzésükön nem kaptak ki hazai pályán, sőt, ezúttal 2-0-ra győztek a Zalaegerszeg ellen. Jánovszki László góljával már a 15. percben sikerült megszerzni a vezetést. A folytatásban tovább támadtak Sándor Csaba tanítványai, a második félidőben is több nagy helyzetet dolgoztak ki, a második gólt végül Marozsán Dominik szerezte meg a 75. percben.

DVSC-ZTE 2-0 (1-0)

DVSC: Lisztes – Tóth B., Gomes, Nagy R., Györgye, Zahuczky (Karmacsi a félidőben), Pelles (Marozsán 66.), Jánovszki, Kovács M. E., Sustyák (Arany 85.), Pinczés
Vezetőedző: Sándor Csaba
Gólszerzők: Jánovszki (15.), Marozsán (75.)

Sándor Csaba: – Nem az eredmény a legfontosabb. A célunk az, hogy a játékosok minél jobban fejlődjenek, hogy később a felnőtt szinten megállják a helyüket. Ezen a meccsen több olyan dolog is megjelent, ami majd később visszaköszönhet a felnőttek között. Labdakihozatalban, megjátszhatóságban és presszing terén is jól teljesítettünk. Továbbá rengeteg helyzetünk is volt, igaz, nem tudtunk berúgni annyit, amennyit szerettünk volna. De pozitívum, hogy oda tudtunk kerülni a kapu elé. Ezekből az elveinkből most több jelent meg, mint az előző két-három mérkőzésen. Dolgozunk tovább.


MLSZ Országos U17 „A” Csoport 9. forduló

U17-eseink Győrött léptek pályára. Az ellenfél az az ETO FC volt, amelynek februárban hét gólt lőtt Joó Zsolt csapata, most szombaton akadémistáink 1-0-ra múlták felül a zöld-fehéreket. Az első félidő kevés helyzetet hozott, a szünet után azonban feljavult a mieink támadójátéka, a 76. percben pedig U16-os csapatunk támadója, Zsolczai Gábor fejelt védhetetlenül a hazaiak kapujába.

ETO FC Győr-DVSC 0-1 (0-0)

DVSC: Erdélyi – Vaskó (Mikuljuk 88.), Kosztyák, Takács (Zsolczai 57.), Horváth-Gaudi, Bökönyi (Jaczkó 85.), Karakas (Szakács 57.), Harsányi, Cibla, Doktor, Szabó M.
Vezetőedző: Joó Zsolt
Gólszerző: Zsolczai (76.)

Joó Zsolt: – Egy jól felkészített Győrrel találkoztunk, az első félidőben nem játszottunk elég jól. Nem tudtuk megbontani az ellenfél védelmét, nem találtuk a réseket, keveset játszottunk mélységbe. A második félidőre feljavultunk, és igaz, kevés helyzetet hozó mérkőzés volt a mai, mi végül gólra váltottuk az egyik lehetőségünket, így szerintem megérdemelten nyertünk. Gratulálok az egész csapatnak!


MLSZ Országos U16 „B” Csoport 11. forduló

U16-os együttesünk Újpestre látogatott, ahol 4-1-es debreceni siker született. A vezetést akadémistáink szerzték meg a 9. percben Juhász István góljával. Ezt követően még ki tudott egyenlíteni a hazai csapat, de a 26. percben Balogh Máté találatával ismét a mieinknél volt az előny, amelyet a második féidőben a duplázó Juhász és Kohut Máté növelt háromgólosra.

UTE-DVSC 1-4 (1-2)

DVSC: Engedi – Hornyák, Varga Z. P. (Ludmány a félidőben), Török, Balogh M. (Szmáhin 72.), Komlósi, Kohut (Mindák 81.), Butor, Juhász, Szilágyi (Nagy M. 81.), Balogh M. II
Vezetőedző: Szabó Balázs
Gólszerzők: Juhász (9., 72.), Balogh M. II (26.), Kohut (79.)

Szabó Balázs: – Büszke vagyok a csapatomra mert az első félidőben nagyon tudatosan és eredményesen játszottak, a presszing és a mélységi indulások különösen jól sikerültek. A második játékrészben nagyobb nyomást gyakorolt ránk a hazai csapat, ekkor kapkodóvá vált játékunk, a félidő második részére ez megváltozott, és több tetszetős támadást vezettünk, amiből gólokat tudtunk szerezni. A jó játék mellett férfiasan nyertük meg a párharcainkat.


MLSZ Országos U15 Kiemelt csoport 20. forduló

A DVSC U15-ös korosztálya a közvetlen rivális Győrt fogadta a pallagi edzőközponban. A felek októberi összecsapásán 3-1-re a győriek nyertek, ezúttal viszont a Garamvölgyi-tanítványok örülhettek, miután Bernáth Bence 55. percben szerzett góljával 1-0-ra megnyerték a mérkőzést. Ezzel a győzelemmel U15-öseink bár ötödik helyen állnak a bajnoki tabellán, továbbra is eséllyel pályáznak a bajnoki dobogóra.

DVSC-ETO FC Győr 1-0 (0-0)

DVSC: Sávolt – Kis Gy., Gergely, Patai (Gajdán 68.), Szabó M. (Kristóf 68.), Árva, Bernáth (Lovas 62.), Egri (Kiss Z. 77.), Mona, Tóth B., Perpék
Vezetőedző: Garamvölgyi Péter
Gólszerző: Bernáth (55.)

Garamvölgyi Péter: – Egy nagyon-nagyon jó képességű és szervezett Győrrel játszottunk. Jó szintfelmérő volt ez a meccs a csapatnak. A mérkőzés első hatvan percében remek játékminőséget nyújtottunk. Ezt kell kitolnunk minél tovább és magasabb szintre, hogy a gólok számában is megmutatkozzon. Ezért dolgozunk. Labdabirtoklásban és tudatosságban sokat fejlődtek a fiúk az emúlt időben. Gratulálok a srácoknak, és nagyon boldog anyák napját kívánok mindenkinek!


MLSZ Országos U14 Kiemelt csoport 23. forduló

U14-eseink múlt héten a bajnok Honvéddal, ezen a hétvégén pedig a tabella második helyén álló Puskás Akadémiával játszottak döntetlent. A vezetést a felcsútiak szerezték meg a második félidő legelején, és sokáig őrizték is. A debreceni egynlítés a hajrában érkezett Asztalos Noel révén a 83. percben.

Puskás Akadémia FC-DVSC 1-1 (0-0)

DVSC: Balogh T. – Kiss B., Bartha, Tóth S., Kovács T. (Asztalos 60.), Nyikos, Pelles (Krizsán 29.), Di Mundo (Biró 75.), Rónai (Nagy Z. 41.), Pál, Sánta
Vezetőedző: Kolozsi Gergő
Gólszerző: Asztalos (83.)

Kolozsi Gergő: – Az első félidőben sok ki nem kényszerített hiba volt a játékunkban, pontatlanul játszottunk. A második félidő elején gólt szerzett az ellenfelünk, ami után végig a mi akaratunk érvényesült, nálunk volt a labda, sok helyzetet sikerült kialakítani és a hajrában egyet gólra váltani.


MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 22. forduló

U13-as korosztályunk a Sajóvölgye otthonában lépett pályára, s nyert 4-1-re Urbán Rolnad duplájával, valamint Sápi Levente és Kun Patrik találataival.

Sajóvölgye FSE-DVSC 1-4

DVSC: Mészéros – Szakál, Urbán, Sápi, Serucza, Törő, Barna, Tóth B., Varga
Cserék: Téglási, Pardi, Kun, Hermann, Kelemen, Sándor
Vezetőedző: Fikker Ferenc
Gólszerzők: Urbán (14., 85.), Sápi (23.), Kun (25.)


MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 22. forduló

Ugyancsak a Sajóvölgyével játszottak U12-es növendékeink. A nagyobbakhoz hasonlóan Madar Csaba tanítványait is négy gólt szerztek Bartuska Bernát, File Gábor és Császár Már közreműködésével, nulla ellenében.

Sajóvölgye FSE-DVSC 0-4

DVSC: Téglási – Grega, Illés, Kis V., Mezősi, Zékány, File, Tóth M., Bartuska
Cserék: Császár, Kovács, Molnár
Vezetőedző: Madar Csaba
Gólszerzők: Bartuska (14.), File (38.), Császár (63.)


Támogatóink