Szoros meccsek szerdája

Hét közben U15-ös és U13-as korosztályunk is pályára lépett.

MLSZ Országos U15 Kiemelt csoport 19. forduló

2007-es korosztályunk múlt hétvégén nem játszott bajnoki mérkőzést, szerdán viszont Felcsúton vendégszerepeltek Egri Imréék, ahol Puskás Akdémia 3-1-re győzött. Az első játékrészben nem született gól egyik oldalon sem, kiegyenlített küzdelem zajlott a pályán, különösebben a kapuk sem forogtak veszélyben. A szünet után a hazaiak kétgólos előnyre tettek szert, amelyre Egri Imre válaszolt a 65. percben (2-1). A folytatásban a debreceni fiataloknak megvolt az esélye az egyenlítésre is, de végül a felcsútiak találtak be, ezzel beállítva a 3-1-es végeredményt.

Puskás Akadémia-DVSC 3-1 (0-0)

DVSC: Lipóczi – Mona, Patai (Kiss Z. 66.), Gergely, Bernáth (Kristóf 73.), Egri, Lovas (Gajdán 66.), Perpék (Szabó M. 56.), Kis Gy., Árva, Tóth B. (Lénárt 73.)
Vezetőedző: Garamvölgyi Péter
Gólszerző: Egri (65.)

Garamvölgyi Péter: – Az első félidő tejesen kiegyenlített volt, mindkét csapat kereste a másikon a fogást. A második félidőben az ellenfél kicsit felőrölt minket, egyéni hibákból két gólt kaptunk. 2-0 után vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe, de sajnos nem sikerült kiegyenlíteni a szám szerinti eredményt. A játékunk minőségét tekintve van hiányérzetem. Próbáltuk a saját játékunkat játszani, de több egyéni döntésbeli és technikai kivitelezési hibát is vétettünk, ezek miatt nem voltunk elég hatékonyak. Kicsit nagyobb szenvedélyt és győzni akarást várok a srácoktól.


MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 14. forduló

U13-as csapatunkat a DVTK fogadta szerda délután. A két együttes októberben 4-4-es döntetlent játszott, és a mostani találkozó is rendkívül szoros eredményt hozott. Ezúttal a diósgyőriek bizonyultak jobbnak, miután 6-5-re nyertek. Az igencsak fordulatos mérkőzésen Urbán Roland – első – góljával a mieink szereztek vezetést a harmadik percben, de a hazaiak egyből egyenlítettek. Urbán második találatára rögtön három DVTK-gól is érkezett válaszul, ezzel már 4-2 volt oda. Fikker Ferenc tanítványai Sápi Levente és Urbán Roland újabb góljával ekkor még tudtak egalizálni, ám a Diósgyőr ismét ellépett kettővel (6-4). Urbán még negyedszer is betalált a végjátékban, így a tizenegy gólt hozó meccset végül 6-5-re nyerte meg a DVTK.

DVTK-DVSC (6-5)

DVSC: Balogh Sz. – Urbán, Pardi, Sápi, Serucza, Barna, Törő, Varga, Szakál
Cserék: Tóth B., Kelemen, Kun, Rizán, Hermann, Szücs, Sándor
Vezetőedző: Fikker Ferenc
Gólszerzők: Urbán (3., 17., 54., 78.), Sápi (56.)

Támogatóink