Szoros meccs az MTK-val

U17-es csapatunk is megkezte szereplését a tavaszi szezonban.

MLSZ Országos U17 “A” Csoport 1. forduló

Joó Zsolt által irányított együttesünk a kiemelt bajnokság őszi idényét második helyen záró MTK-hoz látogatott szerda délután. A két csapat szeptemberben már megmérkőzött egymással, akkor a kék-fehérek nyertek 5–1-re. Ezúttal is a budapesti fiatalok gyűjtötték be a három pontot, de akadémistáink remekül játszottak, s közel álltak a pontszerzéshez is.

Az első gólig a hatodik percig kellett várni, ekkor Doktor Zsolt révén a mieink szerezték meg a vezetést. Nem sokkal később kiegyenlítettek a hazaiak, majd a vezetést is átvették. Az első játékrész végén emberelőnybe kerültek akadémistáink, majd a 47. percben Karakas István talált be, ezzel már 2–2 volt az állás. A folytatásban sorra vezették Batai Tamásék a támadásokat, de nem sikerült újabb gólt lőni. Három perccel a rendes játékidő letelte előtt aztán a sokadik debreceni akció után ellentámadást vezetett az MTK, melyből megszerezte harmadik gólját, eldöntve a magas színvonalú mérkőzést, és beállítva a 3–2-es végeredményt.

MTK Budapest–DVSC 3–1 (2–1)

DVSC: Erdélyi – Nagy N. (Hornyák 62.), Vaskó, Kosztyák, Horváth-Gaudi, Karakas (Bökönyi 83.), Horváth Z., Batai, Cibla (Kohut 62.), Török, Doktor (Forgó 83.)
Vezetőedző: Joó Zsolt
Gólszerzők: Doktor (6.), Karakas (47.)

Joó Zsolt: – Egy nagyon jó erőkből álló MTK-val játszottunk egy színvonalas mérkőzést. A fiúktól viszont láttam azokat a dolgokat, amiket edzéseken gyakorolunk. A különböző játékelemekben jó minőségű játékot nyújtottunk, ezen az úton kell továbbhaladnunk és dolgoznunk. Az első félidőben remekül játszottunk, de később is alakítottunk ki helyzeteket, a kapu előtt azonban pontatlanok voltunk. A végjátékban megbosszulta magát a futball, és egy kontrából az MTK szerezte meg a győztes gólt.


Támogatóink