Szombaton eldől a bajnoki cím sorsa

A Vasas legyőzésével sikerülhet a címvédés 2007-es korosztályunknak.

A DVSC U15 számára hétvégén véget ér az idei szezon. Bodnár Balázsék tavaly U14-es korosztályban országos bajnoki címet ünnepelhettek, és ettől most is csak egy lépés választja el őket. Garamvölgyi Péter tanítványai idegenben, a Vasas otthonában lépnek pályára szombaton 11.30-tól. Az utolsó fordulóban még négy(!) csapat is versenyben van az első helyért: a Ferencváros, a Győr és a Kisvárda is bajnok lehet szombaton. A tabella első négy helyezettje az utolsó néggyel játszik a 22. fordulóban. Akadémistáink novemberben 3-1-re győzték le a Vasast, egy hasonló siker most debreceni aranyérmet jelentene.

A bajnokság állása az utolsó forduló előtt


U19-es csapatunk a KTE Labdarúgó Akadémiát fogadja szombaton 12 órától. A kecskemétiek ellen áprilisban 2-0 nyert Sándor Csaba együttese, akkor Jánovszki László és Kovács Miklós Erik szerezték a mieink góljait. U16-osaink Székesfehérvárra látogatnak, ahol a Főnix Golddal mérkőznek meg 10 órától. U14-es korosztályunk szintén 10 órától lép pályára szombaton, Kolozsi Gergő tanítványai viszont Pallagon az Illés Akadémia-Haladással. Növendékeink a szombathelyi rivális esetleges legyőzésével bebiztosíthatják szezonvégi dobogós helyezésüket a kiemelt bajnokságban.

U13-asaink szerdán Egerben játszottak és nyertek 8-2-re. A gólszerzésből Kiss Máté (2), Serucza Márk, Tóth Nándor (2), Sándor Kristóf és Kelemen Benjámin vette ki a részét. Fikker Ferenc legénysége szombat délben a Salgótarjánt fogadja. Szintén az SBTC-vel játszik U12-es korosztályunk – ugyancsak déltől -, a Madar Csaba csapata két meccsen eddig 47 gólt rúgott a nógrádiaknak.


Támogatóink