Gulácsi Bence

Klubjai játékosként: Olasz Focisuli, DSI, DVSC, DEAC

Egyre nagyobb szerepet tölt be Magyarországon a kluboknál a játékosmegfigyelők, más néven scoutok alkalmazása. A Debreceni Labdarúgó Akadémián 2018 nyara óta Gulácsi Bence tölti be ezt a feladatot Mező József és Gyarmati András társaságában. Fontos munkát végeznek, hiszen általuk olyan tehetséges gyerekek kerülhetnek az utánpótlásba, akik később akár az első csapat erősségei is lehetnek.

Alapvető feladatuk, hogy feltérképezzék Kelet-Magyarországon az ügyes gyerekeket, akik rövidtávú célként a Debreceni Labdarúgó Akadémia korosztályos csapatainak tudnának segíteni. A legfontosabb és elsődleges szempont ugyanakkor, hogy a jövő NB I-es labdarúgóit megtalálják a DVSC számára.

Gulácsi Bence a debreceni labdarúgóéletnek már régóta részese. Hatévesen kezdett el futballozni az Olasz Focisuliban, serdülőként a DSI-ben, majd ifiként a DVSC utánpótlásában játszott. Érettségi után felvételt nyert a Debreceni Egyetemre, akkor került a DEAC-hoz, ott játszott felnőttként. 2009 óta különböző munkaköröket tölt be a magyar futballban. Huszonegy évesen a DEAC technikai vezetője volt, majd egyéves ebesi kitérő után játékosmegfigyeléssel kezdett el foglalkozni. Korábban menedzsercégeknek dolgozott, 2018 nyara óta pedig a Debreceni Labdarúgó Akadémiát segíti.

Támogatóink