Remek győzelem a Kisvárda ellen

Jó elöjelekkel vártuk a hétvégi fordulót, a kisebb korosztályoknál a fejlődés a fő cél, így minden mérkőzés jól jön, amiből tanulni lehet. Az időjárás is kegyes volt, így minden adott volt egy remek naphoz. Ennek megfelelően szállították a javuló játékot és a győzelmet az elmúlt héten botló, és most Nyíregyházán vizitáló U12-es és U13-as csapatunk, mindkét gárda háromgólos sikert könyvelhetett el.

Hazai pályán láthattuk U14-eseinket, akik a DVTK-t fogadták és szenvedtek minimális különbségű vereséget, pedig a játék képe minimum fordított eredményt érdemelt volna.

U15-ös csapatunk nyolcmérkőzéses veretlenséget követően a kilencedikre készült a DVTK elleni hazai mérkőzésen, és Varga, Kiss, Kállai, valamint Panimatchenko góljainak köszönhetően ez sikerült is. Magabiztos győzelmének köszönhetően már hat pont az előny.

U16-os csapatunk a múlt heti csorbát szerette volna kiköszörülni, és mondhatni kötelező gyözelmet aratott a Kisvárda ellen Pallagon. A játék szinte elemében ellenfele fölé tudott nőni Kolozsi Gergő csapata és kapaszkodik a dobogóért vívott harcba.

Meglepő vereségbe szaladt bele az eddig kifogástalan és eredményes játékot mutató U17-es gárdánk, amely Pakson vendégszerepelt. Eddig csupán az első és a negyedik fordulóban fordult elő hasonló eset, azóta nem találtak legyőzőre. Az előnyük csökkent ugyan az MTK-val szemben, de még mindig lépéselőnyben vannak. Lesz mit javítani a következő mérkőzésig.

Zsinórban negyedik győzelmét könyvelhette el U19-es csapatunk, amely a sereghajtó III. Kerületet fogadta. Igaz, csak minimális különbséggel, de abszolválták a feladatot, őrízve második helyüket a tabellán.

A hétvégi eredmények:

2024. 04. 13. 12:00 Nyíregyháza
U12 | Nyíregyháza Spartacus – DVSC 2-5
DVSC:
Szabó G. – Pásztor-Dobi, Zsiga, Tisza, Németh, Jenei, Nagy Z., Vaszilkó, Tatár (Hajnal, Kárándi, Réti, Gajdos, Szilágyi Á.). Vezetőedző: Madar Csaba.
Gól: Tatár (13.), Zsiga (30., 77.), Gajdos (51., 68.)
Madar Csaba:Nagyon sokat kell még tanulnunk ebből a játékból, de voltak jó periódusok a mérkőzésen, amikor taktikailag megvalósultak azok a játékelemek, amiket a gyerekek meghatároztak a mérkőzés elején. Sok volt a ki nem kényszerített technikai hiba.

2024. 04. 13. 10:00 Nyíregyháza
U13 | Nyíregyháza Spartacus – DVSC 2-5
DVSC:
Szerepi-Nagy – Filep, Vatai, Czencz, Nagy B., Molnár, Szabados Páris, Balázs P., Mester (Szilágyi, Csorba, Cziránku, Murgui). Vezetőedző: Tóth Ádám.
Gól: Balázs P. (44., 72., 79.), Nagy B. (54.), Cziránku (66.)
Tóth Ádám:A mérkőzés első felében nem azt játszottuk, amit megbeszéltünk, és a Nyíregy is nagyon jól focizott. A második fele már elfogadható volt, és a sok jó egyéni teljesítménynek köszönhetően meg tudtuk fordítani a mérkőzést. Gratulálok a srácoknak!

2024. 04. 13. 11:00 DVSC LA Edzőközpont
U14 | DVSC – DVTK 0-1 (0-1)
DVSC:
Téglási (Mészáros, 71.) – Bandics (Grega, 41.), Illés (File, 64.), Szálkai (Szabó Gy., 54.), Kis V., Hermann, Sápi, Víg, Bartuska, Sándor K., Kányássy. Vezetőedző: Szűcs János.
Szűcs János:Mai ellenfelünk az utóbbi hetekben nagyon jó formát mutatott. Az első félidő közepéig igazolták is ezt, viszont utána folyamatosan vettük át az irányítást, ami a második félidőben még dominánsabb volt. Rengeteg helyzet, 3 kapufa, és ahogy az utóbbi időben, most sem volt velünk a szerencse. A játék képe és a helyzetek alapján 2-3 góllal kellett volna megnyernünk a mai meccset… Mindettől függetlenül a játékosok csak dicséretet érdemelnek!

2024. 04. 13. 11:00 DVSC LA Edzőközpont
U15 | DVSC – DVTK 4-0 (3-0)
DVSC:
Elekes – Biró (Szűcs A., 46.), Vincze, Kállai (Kelemen, 51.), Panimatchenko (Tóth N., 51.), Varga Zs., Kiss M., Kovács P. (Viazovyk, 62.), Serucza (Balogh Á., 62.), Törő (Kun, 70.), Albert. Vezetőedző: Garamvölgyi Péter.
Gól: Varga Zs. (9.), Kiss M. (19.), Kállai (34.), Panimatchenko (50.)
Garamvölgyi Péter:A sorozatterhelés és az ezzel járó utazások kissé erezhető volt a csapaton, ami leginkább az egyéni döntések és technikai kivitelezések minőségében hagyott némi kivetnivalót, de a srácok végig nagy akarattal és odaadással játszottak, aminek az eredménye egy megérdemelt győzelem lett. Gratulálok az egesz csapatnak és a szakmai stábnak!

2024. 04. 13. 10:00 DVSC LA Edzőközpont
U16 | DVSC – Várda LA 2-0 (1-0)
DVSC:
Balogh T. M. – Sánta, Szakál, Molnár B., Bartha, Kovács T. (Csipak, 15.), Nyikos, Tóth S. (Rónai, 83.), Krizsán, Asztalos (Bécsi, 90.), Pelles (Dubóczki, 90.). Vezetőedző: Kolozsi Gergő.
Gól: Nyikos (42., 88.)
Kolozsi Gergő: Megfelelő mentalitással játszottunk az egész mérkőzésen, megérdemelten nyertünk. Az utolsó passzoknál és döntéseknél pontosabbnak kellett volna lennünk, akkor még hatékonyabb lett volna a támadójátékunk! Dícséret illeti a játékosokat!

2024. 04. 13. 14:00 Paks
U17 | Paksi FC – DVSC 5-0 (2-0)
DVSC:
Vykhryshchuk – Balogh M., Gergely (Lénárt, 60.), Bodnár (Lólé, 60.), Akbari (Kristóf, 60.), Regenyei, Tóth B., Lovas (Szabó, 72.), Komlósi (Grassi, 10.), Kis Gy., Árva. Vezetőedző: Joó Zsolt.
Joó Zsolt:Először is szeretnék gratulálni a Paksnak, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést! A mi részünkről mai napon sajnos rossz minőségben játszottunk, és egyénileg is sok gyenge teljesítmény volt. Védekezésben hiába voltunk a labda körül létszámelőnyben, rendre az ellenfél akarata érvényesült. Amikor nyer a csapat és amikor veszít, egy fő cél lebeg a szemünk előtt, tanulni az adott mérkőzésből, és többnek lenni általa. Így ezután is így fogunk tenni.

2024. 04 .13. 12:00 Paks
U19 | DVSC – III. Kerületi TVE 1-0 (1-0)
DVSC:
Engedi – Soroka, Polozhyi, Patai, Bernáth B. (Ferenczi, 76.), Mona, Rácz, Perpék (Segal, 76.), Szakács (Sain, 57.), Bökönyi (Forgó, 83.), Tercza. Vezetőedző: Kerekes Zsombor.
Gól: Bernáth (37.)
Kerekes Zsombor: – A mai meccsen rengeteg helyzetet kialakítva megérdemelt győzelmet arattunk. A helyzetkihasználásunkon van mit dolgozni.

Támogatóink