Pazar évzárás

Remekül zárták az őszi szezont azon csapataink amelyeknek volt még elmaradása.

Szerdán az U14-esek a Kisvárdát fogadták, és már a mérkőzés elején látszott Szűcs János fiain, hogy nem félvállról veszik a 80 percet. Sápi révén hamar megszereztük a vezetést, majd kevéssel ezt követően Hermann tette magabiztosabbá a vezetést. Fordulás után ismét hamar jött a hazai gól, ismét Sápi volt a nyerő ember, aki egy jól helyezett lövéssel növelte az előnyt. A vendégeknek csak a szépítésre futotta ezen a meccsen, így megérdemelt hazai győzelem született.

Szombatra két találkozó maradt, amelyek közül az U17-esek szintén a Kisvárdát fogadták. Patai gyors gólja megadta a mérkőzés jó hangulatát, robotolós, kemény meccs kerekedett ki, amelyen szép helyzetek is akadtak. A vendégek ugyan egyenlítettek még az első félidőben, de a másodikra már győzött a hazai fölény: előbb Regenyei, majd Perpék is betalált, és ezzel a győzelemmel megerősítette dobogós helyét Joó Zsolt csapata.

Az U16-osok a Ferencvárost fogadták elmaradt mérkőzésen. Itt is gyorsan jött a hazai gól, Nyikos révén szerzett vezetést a DVSC, majd negyedóra múlva egyenlítettek a vendégek és 1-1-es döntetlennel vonultak pihenőre a felek. A második játékrészben aztán jött a Lokomotív; Bartha villant, majd Nyikos még kétszer (mesterhármast ért el), ezzel kialakítva a 4-1-es győzelmet.

Folytatás jövőre, mindenkinek kellemes pihenést és ünnepeket kívánunk!

2023. 12. 06. 14:00
U14 | DVSC – Várda LA 3-1 (2-0)
DVSC: Rizán (Téglási, 61.) – Grega (File, 55.), Bandics (Palaga, 61.), Illés, Szálkai, Kis V., Mezősi, Hermann, Sándor K. (Dékány, 79.), Sápi (Zékány, 79.), Bartuska. Vezetőedző: Szűcs János.
Gól: Sápi (18., 55.), Hermann (21.)
Szűcs János:Az első félidőben jól játszottunk, a szünetre megérdemelt volt a 2 gólos előnyünk. A második 40 percet is jól kezdtük, növeltük az előnyünket, viszont ezután kapkodva játszottunk. Ebben a periódusban ellenfelünknek is volt 1-2 veszélyes helyzete, de összességében megérdemelten szereztük meg a 3 pontot.

2023. 12. 09. 12:00
U16 | DVSC – FTC 4-1 (1-1)
DVSC: Balogh T. M. – Pelles, Sánta, Bartha (Rónai, 83.), Tóth S. (Molnár, 46.), Kovács (Varga Zs., 74.), Nyikos, Kóka, Veres (Bécsi, 85.), Csipak (Krizsán, 83.), Szakál. Vezetőedző: Kolozsi Gergő.
Gól: Nyikos (14., 60., 67.), Bartha (52.)
Kolozsi Gergő: Jó felfogásban és jó mentalitással futballoztunk. A második félidőben ismét fölényben voltunk a játék minden elemében, mint az elmúlt mérkőzéseken, több gólt is tudtunk szerezni. Gratulálok a játékosoknak, sok helyzetet sikerült kialakítani és  akár több gólt is szerezhettünk volna a helyzetek alapján a 2. félidőben! Mező Józsi bácsi szavaival élve, szériában vagyunk.

2023. 12. 09. 10:00
U17 | DVSC – Várda Labdarúgó Akadémia 3-1 (1-1)
DVSC: Vykhryshchuk – Árva, Balogh Z., Egri (Szabó M., 85.), Patai (Kristóf P., 85.), Lovas (Bernáth, 71.), Perpék (Kis Gy., 85.), Mona, Tóth B., Dávid (Regenyei, 62.), Tercza. Vezetőedző: Joó Zsolt.
Gól: Patai (7.), Regenyei (65.), Perpék (84.)
Joó Zsolt: Az első félidőben nagyon nagy intenzitás volt mindkét csapat részéről, rengeteg volt az átmenet, ezáltal sok lehetőség adódott mind a két kapu előtt.
A második félidőben, úgy érzem, játékban az ellenfél fölé tudtunk nőni, nagy labdabirtoklási fölényünknek köszönhetően hibára tudtuk kényszeríteni az ellenfelet, és így megérdemelten nyertük meg a mérkoőzést.
Gratulálok a csapatnak, és köszönöm az egész éves munkát a játékosoknak és a stábomnak: Habi Ronald, Kasuba Máté, Gazsi Tamás, Bagin Tamás, Duplinszki Ákos és persze mindenkinek, aki segített minket!
Hajrá, LOKI!!!!

Támogatóink