Őrült rohanás a hajrában

Két mérkőzés maradt a bajnokság végére, és ha bárki azt gondolta volna, hogy ezekre a meccsekre már semmi szükség, csak levezetés, az nagyot tévedett.

Történt ugyanis, hogy a már korábban bajnokságot nyert U15-ös csapatunk számára is volt tétje a 22. fordulónak, mégpedig, hogy megőrízzék az október 14-e óta tartó veretlenségi sorozatukat. Ha lehet ilyet mondani, akkor ott rontották el a napot, ahol kezdődött és szinte a semmiből máris kétgólos hátrányba kerültek a srácok. Utólag lehet azt mondani, hogy így nagyobb volt a kihívás, de a végén csak sikerült x-re hozni a meccset, sőt, még a győzelem szele is megbillentette Garamvölgyi mester tanítványait.

U16-ban pedig az volt sorsdöntő, hogy aki nyeri a rangadót, harmadik lesz, így tehát Kolozsi Gergő csapata sem tét nélküli meccsre jelentkezett, míg döntetlen esetén a nevető harmadik, azaz az FTC futott volna be a bronzérmet jelentő pozícióba. Itt is hátrányból kellett visszahozni a meccset, és mint már többször is volt példa erre, Nyikos Botond dönötte el a találkozó sorsát, most éppen a92. percben szerezte a csapat győztes gólját, ami a bronzérmet jelentette a csapatnak.

A hétvégi eredmények:

2024. 06. 01. 10:00 DVSC Labdarúgó Akadémia
U15 | DVSC – Várda LA 2-2 (0-2)
DVSC:
Elekes – Vincze, Barna (Hermann, 61.), Szűcs A. (Kelemen, 53.), Kállai (Trombola, 61.), Törő (Kun, 75.), Biró (Tóth N., 75.), Kovács P., Serucza, Viazovyk, Albert. Vezetőedző: Garamvölgyi Péter.
Gól: Törő (50.), Biró (64.)
Garamvölgyi Péter:A csapat ismét bebizonyította a mentális erejét, mert kétgólos hátrányból sikerült visszahozni a mérkőzést, és kis szerencsével és egy fokkal nagyobb koncentrációval a győzelmet is megszerezhettük volna a második félidőben. Nagyon büszke vagyok a csapatra az egész bajnoki szezont illetően, és minden játékosnak gratulálok, hogy idén is bajnoki címet ünnepelhetünk együtt, illetve nagyon köszönöm a szakmai stáb áldozatos és hatékony munkáját is!

2024. 06. 01. 13:00 Pancho Aréna
U16 | PAFC – DVSC 2-3 (1-0)
DVSC:
Kachovetz – Sánta, Bartha (Kovács T., 80.), Di Mundo, Nyikos, Tóth S. (Csipak, 80.), Asztalos, Kóka (KIss M., 55.), Szakál, Pelles, Krizsán (Varga Zs., 72.). Vezetőedző: Kolozsi Gergő.
Gól: Bartha (48.), Nyikos (66., 92.)
Kolozsi Gergő: A mérkőzést kissé kapkodóan kezdtük, több technikai hiba jellemezte a játékunkat, majd az ellenfél vezető gólja után mi vettük át az irányítást, helyzetekig jutottunk. A 2. félidőben sikerült megfordítani a mérkőzést, jó játékot nyújtani, megmutatva a csapat erejét, egységét, teljesen megérdemelten megnyerni egy nagyon jó mérkőzést. Gratulálok a játékosoknak és a stábnak a 3. helyezéshez, a szülőknek köszönjük az egész éves támogatását a játékosoknak!

Köszönjük mindenkinek a megtisztelő figyelmet, a csapatoknak és a stáboknak kellemes pihenést, feltöltődést, regenerációt, a sérülteknek mielőbbi teljes felépülést kívánunk! A szülőknek pedig kitartást és jó pihenést kívánunk!

Támogatóink