Nyolcgólos sikerrel B csoportgyőztes az U16

6-0-s győzelemmel búcsúztak a DVSC 2003-asai az utánpótlás-korosztálytól.

MLSZ Országos U19 „B” Csoport 14. forduló

A szombati Vác elleni mérkőzésen utoljára játszott együtt ebben az összeállításban a DVSC U19-es csapata. A „búcsúmeccs” igen szépre sikeredett, hiszen akadémistáink 6-0-s győzelmet arattak idegenben. A gólok sorát Zahuczky Botond nyitotta a 31. percben, majd Tóth Balázs is betalált még az első félidőben. A fordulás után Jánovszki László kétszer, Pelles Gábor és Marozsán Dominik pedig egyszer-egyszer voltak eredményesek. Ezzel a győzelemmel a DVSC végül ötödik helyen zárt a B csoportos bajnokságban. Az utánpótlás korosztályból „kiöregedő” játékosainknak sok sikert kívánunk a felnőtt karrierhez!

Vác VLSE-DVSC 0-6 (0-2)

DVSC: Ecsegi -Tóth B. (Lipcsei 81.), Gomes (Marozsán 78.), Györgye, Lénárt (Pelles a félidőben), Karmacsi, Sustyák, Pinczés, Jánovszki, Zahuczky (Gyulai 81.), Kovács M. E.
Vezetőedző: Sándor Csaba
Gólszerzők: Zahuczky (31.), Tóth B. (36.), Jánovszki (54., 76.), Pelles (65.), Marozsán (83.)

Sándor Csaba: – A fiúk mindent megtettek azért, hogy szépen búcsúzzanak egymástól, hiszen ebben az összetételben nem fognak már többé játszani. Ott folytattuk, ahol a szerdán a Fehérvár ellen abbahagytuk a második félidőt, csak még több helyzetünk volt már az első percektől kezdve. Jól játszottunk, kezdeményezően. Megpróbáltuk hátulról felépíteni a játékunkat, megvolt a kellő sebesség is. A játékosok minden téren sokat fejlődtek, sajnálom, hogy el kell búcsúznunk egymástól, de az életben azért fogunk még találkozni.


MLSZ Országos U17 „A” Csoport 13. forduló

U17-eseink az ország túlfelén, Szombathelyen léptek pályára szombaton. Az Illés Akadémiát áprilisban egy rendkívül gólgazdag, 5-3-as mérkőzésen győzték le a mieink, ezúttal viszont egyetlen találat döntött a Haladás fiataljai javára. Az U17-es A csoportos bajnokságból már csak egy forduló van hátra, Joó Zsolt tanítványai június 11-én hazai pályán zárják az idényt a Vasas ellen.

Illés Akadémia-Haladás-DVSC 1-0 (0-0)

DVSC: Csapó (Engedi 66.), Vaskó (Mikuljuk 79.), Kosztyák, Horváth-Gaudi (Harsányi a félidőben), Karakas (Jaczkó a félidőben), Takács, Cibla (Szakács 66.), Bökönyi, Doktor, Szabó M. (Arany 66.), Batai
Vezetőedző: Joó Zsolt
Piros lap: Arany Gergő (90.)

Joó Zsolt: – Egy jó formában lévő Illés Akadémiához látogattunk. Úgy gondolom, hogy végig tudtunk dominálni a mérkőzésen, egyedül a támadó zónában hiányzott egy kis plusz. A lehetőségeink így is megvoltak, de sajnos nem tudtunk velük élni, ez pedig nem sokkal a vége előtt megbosszulta magát, betalált az Illés. Gratulálok a játékosaimnak, mert igyekeztek mindent megtenni, ez most egy ilyen nap volt. Gratulálok a szombathelyieknek is!


MLSZ Országos U16 „B” Csoport 14. forduló

Szezonbeli legnagyobb különbségű győzelmüket aratták U16-osaink, akik a szombati Paks elleni 8-0-val megnyerték a B csoportos bajnokságot. Gratulálunk!

Akadémistáinknak ezúttal nem volt gondja a helyzetkihasználással: a 10. perben Komlósi András talált be, majd a szünetige Juhász István és Szilágyi Dávid -utóbbi duplázott – növelte négygólosra az előnyt. A folytatásban is tovább támadtak a mieink, Hornyák Csaba is kétszer volt eregményes, végül Forgó Márk és Zsolczai Gábor zárták a góldömping sorát.

DVSC-Paksi FC 8-0 (4-0)

DVSC: Nagy Sz. (Vámos 57.), Balogh M. (Szmáhin a félidőben), Komlósi, Balogh M. II (Mindák 57.), Zsolczai, Szilágyi, Butor (Nagy M. a félidőben), Juhász (Forgó a félidőben), Hornyák, Kiss H.
Vezetőedző: Szabó Balázs
Gólszerzők: Komlósi (10.), Szilágyi (20.), Juhász (35.), Szilágyi (41.), Hornyák (58.), Hornyák (68.), Forgó (84.), Zsolczai (87.)

Szabó Balázs: – Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert azt láttam, hogy a fiúk hétről-hétre egyre tudatosabbak, és amiket gyakorolunk, viszont szeretnék látni, azokat vissza is kaptuk tőlük a mérkőzéseken. Az utolsó fordulókban már nem csak eredményesen, hanem helyenként nagyon tetszetősen játszottunk. A mai mérkőzés felrakta az i-re a pontot. Felszabadultan játszottak a srácok, de ettől függetlenül nagyon komolyan vették, keményen mentek bele a párharcokba, 4-0-nál is szerettek volna minél több gólt rúgni. Remélem, hogy ezen az úton haladunk tovább.

DVSC U16

MLSZ Országos U14 Kiemelt csoport 27. forduló

Nagyot küzdött, de nem sikerült legyőznie a Vasast U14-es csapatunknak, így éppenhogy, de lecsúsztak a kiemelt bajnokság dobogójáról Kolozsi Gergő tanítványai. A fővárosiak negyedóra leforgása alatt 2-0-s előnyre tettek szert, amit 5 perc alatt – Sánta Milán és Nyikos Botond révén – ledolgozták a mieink. Az első játékrész végén azonban újabb gólt szerzett a Vasas, a második félidőben pedig beállította a 4-2-es végeredményt. Nyikos Botond szezonbeli 13 góljával a góllövőlista 4. helyén zárt.

Vasas-DVSC 4-2 (3-2)

DVSC: Csontos – Sánta, Bécsi (Varga a félidőben), Rónai (Kóka 73.), Bartha (Krizsán a félidőben), Nyikos, Kovács T. (Kiss M. 49.), Di Mundo, Asztalos, Tóth S., Kiss B.
Vezetőedző: Kolozsi Gergő
Gólszerzők: Sánta (15.), Nyikos (19.)

Kolozsi Gergő: – A mérkőzés eső 10 percében kapkodó volt a játékunk, két ki nem kényszerített hibánkból gólokat szerzett az ellenfél. Erre hamar sikerült reagálnunk, visszajöttünk a meccsbe. Ezután nekünk volt több lehetőségünk, de nem sikerült élnünk ezekkel. A szünet előtt ismét betalált a Vasas, a második félidő kiegyenlített játékából pedig szintén a Vasas jött ki jobban. Az egész évet figyelembe véve, köszönöm a gyerekeknek és a stábnak a munkát, a szülőknek pedig a segítséget.


MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 26. forduló

U13-as korosztályunk Mezőkövesden játszott szombaton, és nyert 13-0-ra. A nagyarányú győzelemből Urbán Roland 4, Tóth Nándor pedig 3 góllal vette ki a részét. Fikker Ferenc csapatának már csak egy mérkőzése van hátra a szezonból, amelyet jövőhét szombaton Pallagon játszik a Nyíregyháza ellen.

Mezőkövesd Zsóry FC-DVSC 0-13

DVSC: Balogh Sz. – Urbán, Pardi, Törő, Serucza, Tóth N., Szücs, Barna, Tóth B.,
Cserék: Schwarcz, Kun
Vezetőedző: Fikker Ferenc
Gólszerzők: Serucza (12.), Urbán (18., 42., 55., 68.,), Szücs (24., 50.), Tóth N. (26., 30., 36.), Schwarcz (37.), Kun (59.), Barna (67.)


Támogatóink