Nyolc gól, két győzelem

U15-ös és U14-es csapatunk is egyaránt négy-négy gólt lőtt szerdai ellenfelének.

MLSZ Országos U15 Kiemelt csoport 12. forduló (elhalasztott)

U15-öseink a Paks együttesét fogadták, és győzték le 4-2-re szerda délután. Komlósi András góljával már a 13. percben megszerzték a vezetést akadémistáink, igaz, nem sokkal később egyenlítettek a vendégek. A hárompercenkénti gólok sorát Bernáth Bence folytatta a 19. percben, ezzel a szünetben újra nálunk volt az előny. A folytatásban a tavasszal már 9 találatnál járó Egri Imre volt eredményes (3-1), ám a paksiaknak még erre is volt válaszuk, szépítettek a második félidő közepén. Bernáth Bence második góljára azonban már nem érkezett válasz, ezzel 4-2-re győzött a DVSC.

DVSC-Paksi FC 4-2 (2-1)

DVSC: Sávolt – Gergely, Komlósi, Szabó M. (Perpék a félidőben), Bodnár (Gajdán 63.), Bernáth (Pistritu 63.), Egri, Mona, Tóth B. (Rácz 63.), Kis Gy. (Lovas a félidőben), Balogh M. (Lénárt 72.)
Vezetőedző: Garamvölgyi Péter
Gólszerzők: Komlósi (13.), Bernáth (19., 62.), Egri (42.)

Garamvölgyi Péter: – Kifejezetten jól kezdtük a mérkőzést, és hamar ráéreztünk a meccs ritmusára. Csapatjátékunk tudatosságában és minőségében is jó szintet képviselt a mai napon, és kiemelkedő egyéni teljesítmények is segítették a sikerességünket. Gratulálok az egész csapatnak!


MLSZ Országos U14 Kiemelt csoport 18. forduló (elhalasztott)

U14-es korosztályunk a közvetlen rivális Vasast látta vendégül, Kolozsi Gergő tanítványai 4-0-ra múlták felül a fővárosiakat. Bartha Attila révén rögtön a mérkőzés elején, a második percben megszerezte a vezetést a mieinknek, újabb gólt azonban nem hozott az első félidő. A második játékrész pontosan úgy kezdődött, mint az első: Bartha a 46. percben megduplázta saját és csapatunk góljainak számát. Attila példáját követte Kiss Máté is, akinek ugyancsak sikerült kétszer bevennie a Vasas kapuját, beállítva így a négygólos különbséget. Ezzel a győzelemmel három fordulóval a vége előtt a DVSC fellépett a kiemelt bajnokság második helyére.

Kolozsi Gergő: – A mérkőzés első 25 percében uraltuk a mérkőzést, jól használtuk a területeket, az átmenetek gyorsak és tudatosak voltak, majd a Vasas tudott dominálni. A második félidő elején sikerült gólt szerezni, amely után sok helyzetet sikerült kialakítanunk és végig kézben tartani a mérkőzést. Örülök neki, hogy három fiatalabb játékos is pályára tudott lépni a mérkőzésen, akik jó teljesítményt nyújtottak. Gratulálok az egész csapatnak!


Támogatóink