Négyet kapott a Honvéd Pallagon

Kifejezetten jó idő fogadta a DVSC Labdarúgó Akadémia pallagi edzőközpontjába kilátogatókat, akik számára három találkozó nyújtott elfoglaltságot a szombat déli órákban. Az U12-es és U13-as csapatunk a DVTK-t látták vendégül, és mindkét mérkőzés tartogatott fordulatokat, végül egy győzelem ide, egy győzelem oda lett a találkozók vége. Az U17-esek pedig ellentmondást nem tűrően estek neki a fehér mezes Honvédnak, aminek egy magabiztos 4-0 lett a vége.

Idegenben lépett gyepre az U14-es, az U15-ös és az U16-os csapatunk is. Utóbbi kettő Győrben szerepelt, és ugyanolyan eredménnyel (3-2-es győzelem) zártak, míg az U14-esek egy fordulatos mérkőzésen végül vereséget szenvedtek Felcsúton.

2022. 09. 24. 11:00 Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont
DVSC U12 – DVTK 1-2 (0-0)
DVSC:
Szilágyi – Kányássy, Cziránku, Czencz, Nagy, Molnár, Szabados, Vatai, Habi (Magyari, Ungvári, Fodor, Nagy). Vezetőedző: Tóth Ádám.
Gólszerző: Nagy (39.)
Tóth Ádám:Tudatosságban és szervezettségben is az ellenfelünk fölé tudtunk nőni. Sok helyzetet dolgoztunk ki, amik sajnos ma kimaradtak, ezt pedig egy jó csapat meg is bünteti. Így történt ma is. Egy egyéni hibából, illetve egy pontrúgás után kipattanóból meg is fordították a mérkőzést. A játék képe és a kidolgozott lehetőségek alapján szomorú, hogy kikaptunk, de a foci sajnos ilyen, egyszer ad, egyszer elvesz. Meg kell tanulnunk előbb lezárni a mérkőzéseket. Összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével, megyünk tovább ezen az úton!

2022. 09. 24. 11:00 Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont
DVSC U13 – DVTK 4-2 (0-0)
DVSC:
Rizán – Tóth, Grega, Illés, Kis, Mezősi, Hermann, Sándor, Sápi (Téglási, Dékány, Szálkai, Szabó). Vezetőedző: Madar Csaba
Gólszerző: Tóth (13., 35., 38.), Szabó (39.)
Madar Csaba:Az első félidőben nagyon jól és nagy lendülettel játszva uraltuk a játékot. Utána volt egy kis visszaesés, de ekkor sem pánikoltunk. Ha megfelelő hozzáállással és intenzitással edzünk, akkor ilyen színvonalú mérkőzéseken tudjuk kamatoztatni a megszerzett tudásunkat.

2022. 09. 24. 13:00 Pancho Aréna
Puskás Akadémia FC – DVSC U14 4-2 (2-2)
DVSC:
Elekes – Szakál, Törő, Varga, Kiss, Kállai, Kovács, Serucza, Tóth N. (Trombola 66.), Vincze, Balogh (Tóth B. 66.). Vezetőedző: Garamvölgyi Péter
Gólszerző: Kiss (2.), Balogh (12.)
Garamvölgyi Péter: Kifejezetten jól és hatékonyan kezdtük a mérkőzést, de amíg hátul ennyire “gólveszélyesek” vagyunk és elől a helyzeteinket nem tudjuk jobb százalékban kihasználni, addig csak reagálni tudjuk a mérkőzéseink eseményeit, és nem tudjuk megfelelően kontrollálni azokat. Az ellenfél vezetése után is megvoltak a gólszerzési lehetőségeink, de a múlt heti meccsünkhöz hasonlóan ismét elhibáztuk azokat. Tanulni kell a hibákból, és előre kell tekinteni!!!

2022. 09. 24. 10:00 ETO Stadion
ETO FC Győr – DVSC U15 2-3 (1-1)
DVSC:
Csontos – Sánta, Bartha (Duboczki 63.), Di Mundo Antonio, Kovács (Rónai 41.), Nyikos (Bécsi 75.), Veres (Krizsán 63.), Asztalos, Kóka (Nagy 41.), Kiss, Pál. Vezetőedző: Kolozsi Gergő
Gólszerző: Di MUndo Antonio 13., Asztalos 49., Nyikos 68.
Kolozsi Gergő:A mérkőzés első felében nagyon jó felfogásban és megfelelő minőségben játszottunk. Több helyzetet is sikerült kialakítanunk, amelyből megszereztük a vezetést, de a győri csapat megtudta fordítani a mérkőzés állását. A csapat erejét mutatja, hogy tudott ezután váltani és meg tudta nyerni a találkozót. Gratulálok a csapatnak, minden játékos sokat tett hozzá a mai mérkőzéshez.

2022. 09. 24. 10:00 ETO Stadion
ETO FC Győr – DVSC U16 2-3 (2-2)
DVSC:
Balogh – Patai (Lovas 77.), Egri, Perpék, Mona, Tóth B., Akbari, Dávid (Gajdán 64.), Kis, Gergely, Árva. Vezetőedző: Joó Zsolt
Gólszerző: Akbari (2.), Perpék (3.), Egri (87.)
Joó Zsolt:Egy jó erőkből álló Győrhöz látogattunk. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, hiszen az első három percben 2 gólt sikerült szereznünk, két szép támadás végén. A folytatásban is többször tudtunk kialakítani gólhelyzetet, ennek ellenére a Győr még a félidő vége előtt egalizált. A második félidőben is megvoltak a helyzeteink, amikből egyet sikerült gólra váltani. A játékosok próbálták maximálisan betartani, amit kértünk tőlük. Gratulálok a csapatnak a teljesítményhez és a győzelemhez.

2022. 09. 24. 12:00 Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont
DVSC U17 – Budapest Honvéd MFA 4-0 (2-0)
DVSC:
Engedi – Balogh M., Török, Komlósi, Balogh M. (Zolcai 83.), Tercza (Kohut 60.), Szakács, Szilágyi (Blahodarnyi 35.), Hornyák (Nagy 83.), Kiss, Butenko (Juhász 60.). Vezetőedző: Szabó Balázs
Gólszerző: Tercza (4.), Szakács (25., 83.), Simon (47.)
Szabó Balázs:Nagyon büszke vagyok a csapatra, végig koncentrált és fegyelmezett volt az első perctől az utolsóig. Egész héten azt sulykoltam, hogy ha csapatként együtt tudunk működni, akkor egyénileg is jobb teljesítményt fogunk nyújtani. Ennek köszönhetően elkerültek az egyéni hibák is, a mérkőzés minden fázisában felülmúltuk a Budapest Honvéd csapatát. Remélem ezen az úton megyünk tovább!

Támogatóink