Mindenki pályán

Szombaton hét bajnoki mérkőzés vár korosztályainkra, az ellenfelek között az FTC, a Haladás és a DEAC is.

A DVSC U19 a legutóbbi négy mérkőzésén nem talált legyőzőre. Legnagyobb akadémistáink szombaton 12 órától a Vác együttesét fogadják Pallagon az országos bajnokság B csoportjának hetedik fordulójában.

U17-eseink múlt hétvégén pihentek, most viszont itthon lépnek pályára az Illés Akadémia-Haladás ellen. A felek októberi összecsapásán Batai Tamás góljával 1–0-ra Joó Zsolt tanítványai nyertek, a tavaszi „visszavágóra” szombaton 10 órától kerül sor.

Az országos U16-os bajnokság B csoportjának a hétvégén már a második köre kezdődik. Szabó Balázs együttese azzal a III. Kerülettel mérkőzik meg 13 órától Óbudán, amelyet a tavaszi nyitányon 2–1-re felülmúlt.

Nehéz mérkőzés vár U15-ös csapatunkra, amely Kisvárdára utazik, s játszik 10 órától. A Várda LA a kiemelt csoport tabellájának 4., míg a mieink a 3. helyen állnak. Októberben Mona Árpád és Tóth Bence Attila góljai döntötték el akadémistáink javára a mérkőzést.

12 órától Ferencváros–DVSC rangadót rendeznek az U14-es korosztályban. Növendékeink szeptemberben 0–2-ről egyenlítettek, Tóth Sándor és Majtényi Dávid is a végjátékban találtak be az őszi találkozón.

A DEAC elleni meccseket az U12-esek nyitják szombat reggel 9 órától, majd az U13 folytatja 11-től.


Támogatóink