Mindenki itthon – pallagi majális

Május első szombatján mind az öt pályára lépő korosztályunk itthon játszik. Az ellenfelek: Fradi és Diósgyőr.

U19-es csapatunk 11 órától fogadja a DVTK-t, amellyel az idei szezonban már harmadik alkalommal mérkőzik meg. Eddig egy őszi diósgyőri siker és egy márciusi döntetlen a felek mérlege. Mindkét együttes győzelemmel hangolt a keleti rangadóra, a vendégek a Nyíregyháza ellen nyertek 5-0-ra, míg a mieink a Zalaegerszeget múlták felül 2-0-ra.

U17-eseink a szerdai bravúros Puskás Akadémia elleni győzelmük után szombaton ismét pályára lépnek, ezúttal a Ferencvárost fogadják akadémistáink 13 órától. A felek szintén harmadjára találkoznak az előttünk álló hétvégén, augusztusban debreceni siker született, márciusban pedig egy hajrában szerzett góllal nyert 2-1-re a Fradi.

Akárcsak az U17-esek, a DVSC U14-es korosztálya is versenyben van a kiemelt bajnokság dobogójáért. A Kolozsi-tanítványok a Diósgyőrt fogadják 11 órától. Növendékeink eddig veretlenek a DVTK-val szemben – egy győzelem és egy döntetlen. A korábbi találkozók rendre sok gólt (3-2, 2-2) és jó színvonalú játékot hoztak, így ezúttal is remek mérkőzésre van kilátás.

U13-asaink a szezon során a DVTK-val játszották a legkiélezettebb meccsekeit (4-4, 5-6), most szombaton 10 órától pedig újra találkozik egymással a korosztály két kiemelkedő csapata. U12-eseink a szokott módon szintén a Diósgyőr együttesével játszanak. Ezúttal a nagyobbakéval egy időben rendezik a mérkőzést.


Támogatóink