Méltóképpen ünnepeltük a 121 éves évfordulót

Vasárnap délelőtt hatalmas gyerekzsivaj volt hallható a pallagi edzőkomplexumban.

Összesen 32 csapat és körülbelül 300 gyerek gyűlt össze két korcsoportban, hogy megünnepeljék a napra pontosan 121 évvel ezelőtt alapított Egyetértés Futball Club-ot, azaz a DVSC elődjét!

A tornát a DVSC LA szakmai vezetője és a DVSC felnőtt csapatának legtöbbször a kispadján ülő edzőlegendája, Herceg András nyitotta meg.

Ezután a focié volt a főszerep: érkeztek csapatok még a hátáron túlról is, igen megtisztelő volt látni ezt a sokszínűséget!

Az egész torna gördülékenyen haladt előre, nagyon sok gól született, és még az időjárás is a kegyeibe fogadta a gyerekeket, hiszen többnyire napsütésben játszhattak.

Az U7-es torna legjobb játékosa: Bácsi Milán (DVSC)

Az U8-as torna legjobb játékosa: Dinkó Vince (DVSC)

Oláh János U6/7 vezetőedző, szervező: A tavalyi évhez hasonlóan, idén is megrendeztük a DVSC születésnapi tornáját két korcsoportban.
Igyekeztünk úgy megrendezni, hogy mindenkinek megfelelő élményeket és tapasztalatokat tudjunk biztosítani, ezért is kezdtük a tornát késő délelőtt, hogy a távolabbról érkező csapatok is kényelmesen ide tudjanak érni, ne okozzon gondot nekik a korai indulás.
Azt gondolom, az igyekezetünk „megtérült”, mert sok mosolygós gyermek arcot láthattunk a nap folyamán.
A torna igen magas színvonalú volt, sok ügyes csapat érkezett.
Mindenkinek köszönjük a részvételt!
A szülőket külön kiemelném, akik mindig igyekeztek sportszerűen biztatni csapataikat!
Azt gondolom a rendezvénnyel méltóképpen köszöntöttük a szeretett klubbunkat, a 121 éves DVSC-t!

A DVSC 2016 – U7-es csapatáról: A gyerekek újabb nemzetközi tapasztalatokkal gazdagodhattak, és igazán remek magyar csapatokkal is tudtunk játszani. Igazán öröm számunkra a sok szoros mérkőzés, ahol teljes koncentrációval kellett focizni. Ez mindenképp fejlesztő hatású a későbbiekre való tekintettel. Büszkék vagyunk a gyerekekre, gratulálunk a „nagyoknak”! Hajrá, DVSC – hajrá, Debrecen!

Moise Csilla, FK KRASZNA U8-U9 vezetőedző:Egy rangos tornán vettünk ma részt a DVSC utánpótlás-kupán az U8- as korosztállyal. Nagyszerű élményben volt részünk, kitűnő szervezéssel, pontossággal és kedvességgel fogadtak minket. Nagyszerűen éreztük magunkat, úgy a kis csapatom, mint a nagy szurkolói táborunk, a kedves szülők! Szívből gratulálok a vezetőségnek!

Mihály Tamás Zoltán, Marosvásárhely U8 III.-helyezett: Második alkalommal vettem részt a csapatommal a DVSC által szervezett tornán, nagyon örvendtem a meghívásnak . A szervezés nagyon lenyűgöző volt, hiszen nem kellett sokat várni a mérkőzésekre, minden pontosan működött. Erdélyben ilyen lehetőség nem akad. Nagyon színvonalas torna volt, nagyon jó csapatokkal, és örülök, hogy a gyerekek is sok élménnyel gazdagodtak! A következőt is nagyon várjuk!

Rácsai Lajos DVSC U8 vezetőedző:Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy vendégül láthattuk az akadémia falai között a hozzánk érkező 14 magyar és külföldi csapatot, akik a kissé szeles, ám olykor gyönyörű napsütéses időben varázsoltak nagyszerű hangulatot a pályára. Rendkívül szerencsések vagyunk, hogy a megfelelő körülmények mellett meg tudtuk szervezni a DVSC 121. születésnapjára a gyerekek ünnepi tornáját, amiért minden dicséretet megérdemel Oláh János főszervező és a lebonyolításban részt vevő valamennyi edző kolléga. A magunk részéről örülök, hogy minden játékosunk tudott játszani hat igen jó ritmusú mérkőzést, és remek alkalom volt ez arra, hogy gyakoroljuk az edzésen tanult dolgokat. A szülők fáradhatatlan biztatása sokat jelentett a gyerekeknek, és ők is hozzájárultak ahhoz, hogy egy igazi ünnep legyen a mai nap, amit természetesen köszönünk szépen az egyesület nevében is! Hajrá, DVSC!

Képek a tornáról:

Támogatóink