Közeleg a bajnoki hajrá

Fontos mérkőzések várnak szombaton csapatainkra.

A DVSC U17 az országos A csoport negyedik helyéről várja a következő fordulót, amely során a tabellán második Budapest Honvéd-MFA lesz a mieink ellenfele 12 órától Kispesten. A felek márciusi összecsapásán egészen a 96. percig nálunk volt az előny, ekkor azonban kiegyenlített a Honvéd, így végül 1-1-gyel zárult az a találkozó.

U16-osaink azt Győrt fogadják 10 órától, amellyel szoros versenyt vívnak a B csoport első helyéért. Márciusban Forgó Márk harmadik percben szerzett találatával egygólos meccsen nyertek a debreceni fiatalok, a győriek tavasszal nem kaptak ki másik csapattól.

U15-ös korosztályunk utolsó előtti mérkőzését játssza a szezonban. A bajnoki cím sorsa nem lefutott, a hátralévő fordulókban akár öt csapat is odaérhet az első helyre – köztük a DVSC is. Szombaton 11.30-tól a DVTK-val mérkőznek meg Pallagon a Garamvölgyi-tanítványok. Győzelem esetén szinte biztos a debreceni dobogós helyezés.

Szintén dobogós esélyekkel lépnek pályára U14-eseink. Nyikos Botondék három fordulóval a bajnokság lezárulta előtt másodikok a tabellán. Szombaton déltől Kisvárdán játszik Kolozsi Gergő legénysége.

Két „kiscsapatunk”, az U13 és U12 Egerbe utazik és játszik 12 órától. Ősszel a nagyobbak 7-0-ra, a kisebbek 2-1-re nyertek az Eger SE ellen.


Támogatóink