Keleti rangadók következnek

A Nyíregyháza és a Diósgyőr is a hétvégi ellenfelek között.

A DVSC U19 már pénteken pályára lép a Nyíregyháza Spartacus otthonában, 15 órától. Sándor Csaba csapata a szezonban már két alkalommal is megmérkőzött a szabolcsiakkal, októberben 2-0-s debreceni győzelem született, februárban viszont a Szpari örülhetett (1-2).

U17-eseink egy hét alatt harmadik mérkőzésüket játsszák. Szombaton 12 órától az MTK együttesét fogadja Pallagon Joó Zsolt által irányított korosztályunk. A tavaszi szezonnyitót a kék-fehérek nyerték 3-2-re, azóta viszont a debreceni fiatalok szerepelnek jobban az országos A csoportos bajnokságban: a mieink az 5., az MTK a hetedik helyről várja a második kört.

U16-os csapatunk az országos B csoport éléről várja a szombat 12.30-kor kezdődő DVTK elleni találkozót. Akadémistáink márciusban hazai pályán Kohut Máté góljával 1-0-ra győztek a Diósgyőr ellen.

Nehéz mérkőzés vár U14-es korosztályunkra, amely az éllovas Budapest Honvédot fogadja szombaton 12 órától. A két csapat legutóbbi, novemberi találkozóján a fővárosiak csak minimális különbséggel, 1-0-ra nyertek. A Honvéd U14-es együttesének erejét jól mutatja, hogy amennyiben pontot szerez most hétvégén, akkor hat fordulóval a vége előtt bebiztosítja bajnoki címét.


Támogatóink