Ha Pünkösd, akkor Pelles Kupa

Jól jött az ünnepi hosszú hétvége a legkisebbek számára, hiszen részt vehettek Hajdúnánáson az immár harmadik ízben megrendezésre kerülő Pelles Kupán.

A párharcok U7-es és U9-es korosztályban zajlottak, a DVSC-t 5 csapatunk – U7-ben kettő U7-es és egy U6-os, U9-ben kettő U8-as – képviselte. A debreceni és a vendéglátó nánási gyerekeken kívül Hajdúdorog, Derecske, Hajdúböszörmény, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Mátészalka, Balmazújváros, valamint a DEAC és a Loki Focisuli ifjú titánjai mérhették össze tudásukat.

A kicsik műfüves pályákon, a nagyobbak füves pályákon fociztak, az igen eseménydús napon. Volt szülői főzés, gyermek vetélkedők, célbarúgás és „igazi” meccsezések is szerepeltek a programban.
Az U6 és U7-es és U8-as csapataink  egyaránt 6 mérkőzést játszottak. Az időjárás szuper volt, a szervezés kiemelkedő, a szülők sportszerűen szurkoltak, a gyerekeknek csak a focival kellett foglakozniuk!

A torna végén meglepetésként a DVSC NB1-es csapatának játékosai adták át a megérdemelet jutalmakat!

Ifj Oláh János U6 edző:A Pelles házak kupán az U6-os csapatunkkal is részt vettünk. Nagyon sok tanulságos meccset játszottunk a nagyobbak ellen, legfontosabb céljaink egyike a jókedvű focizás, ami a mai nap is kimagaslóan megvalósult.
Gratulálok a gyerekeknek! 

 Oláh János U7 edző:Előszőr is, köszönjük a Pelles Házak kupa fiatal szervező csapatának a meghívást és a szervezést! A gyerekek nagyon jól érezték magukat, a rendezvény igazi családi napra sikerült, ahol a kis csapatunkat még jobban össze tudtuk kovácsolni!
Újra sok játékperccel és tapasztalattal gazdagogdtak a játékosok, ami a hasznukra válik, igyekeztek a DVSC címeréhez megfelelően viselkedni és játszani, ami sikerült is. Minden dícséretet megérdemelnek!
Köszönjük a szülőknek a finom ételt, a biztatást!
Gratulálunk az U6-os és az U8-as csapatunknak a szép helytálláshoz, büszkék vagyunk rájuk, így tovább!

Pazonyi Attila U8 edző: A mai napon egy szuper hangulatú, remek szervezésű tornán vettünk részt. Két csapattal indultunk, így mindenki lehetőséghez juthatott. A gyerekek szépen, sokszor tudatosan játszottak, úgy gondolom, jól megállták a a helyüket az egy évvel idősebb kategóriában is. A piros csapat hibátlan mérleggel zárt és nyerte meg a tornát, a fehér csapat pedig nagyot küzdve az 5.  helyet szerezte meg!
A torna gólkirálya Bácsi Milán (DVSC ) lett, a torna legjobb kapusa pedig Lénárt Soma (DVSC)!
Köszönjük a remek szervezést és az élményt, amit a gyerekek kaptak!

Támogatóink