Győzelem a Fradi ellen, gólgazdag mérkőzések hazai pályán

A DVSC U14 Budapesten múlta felül az FTC-t, U17-es és U19-es csapatunk egyaránt öt gólt lőtt a szombati győztes meccsén.

MLSZ Országos U19 „B” Csoport 7. forduló

Múlt héten Kecskeméten szerezte meg első tavaszi győzelmét U19-es korosztályunk, most szombaton pedig a Vác együttesét fogadta és győzték le 5–1-re Sándor Csaba tanítványai. A mérkőzés első perceiben emberelőnybe kerültek Zahuczky Botondék, nem sokkal később pedig Jánovszki László góljával a vezetést is megszerezték akadémistáink. Az előnyt Gomes Schneider Roberto duplázta meg a 16. percben, majd Jánovszki talált be másodszor is (3–0). Még mindig az első félidőben jártunk, amikor Kovács Miklós Erik is feliratkozott a a gólszerzők sorába, négygólos debreceni vezetéssel kezdődhetett a második félidő. Az 53. percben Marozsán Dominik érkezett jó ütemben egy középre tett labdára, ezzel már öt volt közte. A vendégeknek a 64. percben ugyan egy gyors elfutásból sikerült szépíteni, de az esős szombat délutánon kétség sem férhetett a debreceni sikerhez.

DVSC–Vác VLSE 5–1 (4–0)

DVSC: Csapó – Sustyák, Gomes, Tóth B., Füzfői, Sipos (Zahuczky a félidőben), Karmacsi, Marozsán (Pinczés 66.), Jánovszki, Pelles (Gyulas 77.), Kovács M. E.
Vezetőedző: Sándor Csaba
Gólszerzők: Jánovszki (12., 37.), Gomes (16.), Kovács M. E. (40.), Marozsán (53.)

Sándor Csaba: – Helyzeteket alakítottunk ki már az első percektől kezdve. Szerintem jobb lett volna, ha 11 a 11 ellen játszottunk volna, emberhátrányban az ellenfelünk nem tudott akkora ellenállást tanúsítani, a fiatalok fejlődését jobban szolgálta volna egy kiélezettebb mérkőzés. Összességében megérdemelt a győzelmünk, a játékünk hellyel-közzel jó volt, de még egyszer mondom, nagy következtetést nem lehet levonni ebből a meccsből, mert a kiállítás után nem volt olyan erős a Vác. Ugyanakkor a második félidőben többet kellett volna kapura lőnünk.


MLSZ Országos U17 „A” Csoport 6. forduló

Nyolcgólos meccsen nyert Pallagon az Illés Akadémia ellen a DVSC U17-es csapata. Batai Tamás második percben lőtt góljával hamar előnyhöz jutottak akadémistáink, a félidő közepén azonban még egyenlíteni tudtak a szombathelyiek. Négy perccel később Batai révén újra megszereztük a vezetést, majd Vaskó Aurél is betalált (3–1). A fordulás után Bökönyi Martin és Horváth-Gaudi Attila góljaival már 5–1 volt az állás. A folytatásban a vendégek is bevették kétszer a debreceni kaput, a mieink győzelme viszont nem forgott veszélyben.

DVSC–Illés Akadémia-Haladás 5–3 (3–1)

DVSC: Engedi – Vaskó (Arany 88.), Kosztyák, Karakas (Tóth S. 88.), Horváth-Gaudi, Batai (Mikuljuk 79.), Takács, Bökönyi (Jaczkó 70.), Harsányi, Cibla, Szabó
Vezetőedző: Joó Zsolt
Gólszerzők: Batai (2., 26.), Vaskó (33.), Bökönyi (49.), Horváth-Gaudi (53.)

Joó Zsolt: – Jól kezdtük a mérkőzést, hamar vezetést szereztünk, gólokat is szereztünk, de az első félidőben a játékminőségünk elmaradt az általam várttól. Nem birtokoltuk eleget a labdát, ettől függetlenül szép és eredményes támadásokat vezettünk. Igaz, egy tizenegyest kihagytunk. A második félidőben már sokkal jobb játékminőséget képviseltünk, összességében azt gondolom, hogy megérdemelten nyertünk. Gratulálok a játékosoknak!


MLSZ Országos U16 „B” Csoport 8. forduló

U16-osaink szélviharban léptek pályára Óbudán a III. Kerület ellen, s játszottak 2–2-es döntetlent. Szabó Balázs tanítványai kétszer is megszerezték a vezetést, először Balogh Máté volt eredményes a 12. percben, Forgó Márk is gólt jegyzett, de a Kerület mindkétszer egyenlíteni tudott. Forgó sajnos nem tudta végigjátszani a mérkőzést, ugyanis kéztörést szenvedett, ezúton is mihamarabbi felépülést kívánunk neki. A találkozó utolsó percében úgy tűnt, hogy sikerült megszerezni a mieinknek a győztes gólt, ám a játékvezető ezt nem adta meg, így döntetlennel végződött az összecsapás.

III. Kerületi TVE–DVSC 2–2 (2–2)

DVSC: Nagy – Hornyák, Szmáhin, Komlósi, Balogh M., Forgó (Árva 46.), Butor, Juhász, Varga (Nagy M.), Kohut (Szuháj 82.), Sztankó
Vezetőedző: Szabó Balázs
Gólszerzők: Balogh M. (12.), Forgó (35.)

Szabó Balázs: – Szürreális időjárási viszonyok között játszottunk ma, az egyik félidőben minket, a másikban az ellenfelet támogatta a szél. Kétszer is vezettünk, de egyéni hibákból kétszer is egyenlített a Kerület. A második félidőben mi domináltunk, de csak mezőnyfölényünk volt. Forgó Márknak mihamarabbi jobbulást kíván a csapat!


MLSZ Országos U15 Kiemelt csoport 17. forduló

U15-ös együttesünk Kisvárdán a Várda LA ellen játszott szombat délelőtt, a mérkőzést a hazaiak nyerték 3–1-re.

Garamvölgyi Péter: – Azt tudtuk, hogy hajtós és kemény meccs lesz a mai, a Kisvárda egy jó egyéni képességekkel rendelkező csapat. Pozitívum, hogy mi szereztük meg a vezetést, ám egy ártatlannak tűnő szituációból egyenlített a Várda. Voltak lehetőségeink, amelyekkel ha jobban sáfárkodunk, akkor gólokat is tudtunk volna szerezni, de a mai nap folyamán a játékunk minősége – a technikai megoldások, az utolsó döntések – elmaradt a tudásunktól. Gond egy szál se, a mai meccs is szolgálta a játékosok fejlődését. Azon kell dolgozni, hogy a ki-ki mérkőzéseken ne csak periódusokban, hanem végig az ellenfelünk felé tudjunk nőni.

Várda LA–DVSC 3–1

DVSC: Lipóczi – Gergely, Patai (Rácz 60.), Bodnár, Bernáth (Szabó M. 67.), Egri (Kiss Z. 76.), Lovas (Perpék 60.), Mona, Tóth B., Kis (Gajdán 76.), Balogh M.
Vezetőedző: Garamvölgyi Péter
Gólszerző: Bernáth (15.)


MLSZ Országos U14 Kiemelt csoport 20. forduló

U14-eseink a Ferencváros ellen idegenben léptek pályára. Kolozsi Gergő csapata remek teljesítményt nyújtva, 2–0-ra legyőzték a zöld-fehér riválist. A vezető találatot Bartha Attila szerezte a találkozó 60. percében, a végeredményt pedig Di Mundo Antonio állította be negyedórával később.

Ferencvárosi TC–DVSC 0–2 (0–0)

DVSC: Balogh T. – Kiss B., Krizsán, Bartha (Tóth. N. 80.), Nyikos (Biró 80.), Kovács T. (Rónai 70.), Pelles (Bécsi 74.), Sánta, Tóth S., Di Mundo, Pál
Vezetőedző: Kolozsi Gergő
Gólszerzők: Bartha (60.), Di Mundo (75.)

Kolozsi Gergő: – Nagyon szervezetten játszottunk az egész mérkőzés során. Az edzéseken gyakoroltakat a gyerekek maradéktalanul megvalósították. Ezúttal nem voltak olyan szakaszok, amikor koncentrációban vagy taktikailag kiengedtünk volna. Mind védekezésben, mind támadásban, valamint az átmenetekkor is folyamatosan jó döntéseket hoztunk. Egyénileg és csapatként is kiemelkedően játszottak a fiúk, nagyon büszke vagyok rájuk, hiszen egy nagyon jó ellenfelet sikerült számokban is felülmúlnunk.


MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 19. forduló

A DVSC U13-as korosztálya idegenben, de Debrecenben játszott szombaton, az ellenfél a DEAC volt. Fikker Ferenc tanítványai ezúttal 6–0 győzelmet arattak a Sportcampus pályáján, a hatgólos sikerből Varga Zsolt három góllal vette ki a részét.

DEAC–DVSC 0–6

DVSC: Mészáros, Pardi, Varga, Szakál, Sándor, Sápi, Serucza, Törő, Barna
Cserék: Balogh Sz., Kun, Urbán, Tóth B., Szücs, Kelemen
Vezetőedző: Fikker Ferenc
Gólszerzők: Varga (3., 20., 44.) Sándor (12.), Urbán (51.), Serucza (64.)


MLSZ Országos U12 Észak-Kelet 19. forduló

A DEAC-meccsek sorát a kisebbek kezdték szombat reggel. A szeszélyes tavaszi időben Madar Csaba által irányított együttesünk 5–0-ra nyert.

DEAC–DVSC 0–5

DVSC: Téglási – Schwarcz, Szabó, Kis V., Mezősi, Hermann, Zékány, Fike, Tóth M.
Cserék: Grega, Császár, Szálkai, Kovács Zs., Molnár
Vezetőedző: Madar Csaba
Gólszerzők: Grega (23., 34.), File (59.), Császár (66., 80.)


Támogatóink