Mozgalmas és sikeres hétvége áll fiatal akadémistáink mögött

Az idei szezonban harmadik alkalommal szerveztek Bozsik-fesztivált a Debreceni Sportcentrumban. Akadémiánkat az U7-es, U8-as és U9-es korosztályok képviselték a régió utánpótlás-eseményén. A fesztiválra szép számmal érkeztek gyerekek, a legfiatalabbaknál összesen 14 csapat szerepelt. Az ifjú labdarúgópalánták remekül érezték magukat, a mérkőzések mellett a különböző ügyességi feladatokat is nagyon élvezték.

Vasárnap Jászberényben a helyi Tehetség Sportegyesület Pályaavató Kupáján vettünk részt, amelyen U13-as csapatunk mutathatta meg magát. Fikker Ferenc korosztályos edző így értékelte a tornagyőzelemmel végződő hétvégét:

– Három jó mérkőzést játszottunk a Tehetség SE, a Marosvásárhely és a DVTK ellen. Megnyertük a tornát, de nem ez a fontos, hanem hogy azok a dolgok, amiket a hét folyamán gyakoroltunk, visszaköszöntek a pályán.

A nagyok összecsapásának szünetében U7-eseink egy „minitornán” léphettek pályára.

Oláh János, a kicsik edzője így értékelt:

– Ez volt az első közös „tornánk” a legkisebb gyerekekkel. A srácok nagyon jól érezték magukat, végig önbizalomtól duzzadó, kezdeményező játékot mutattak, még ebben a számukra ismeretlen környezetben és ismeretlen gyerekek ellen is. Nagyon sok szép gólt rúgtak, és ügyes cseleket mutattak be a torna során, amely végén mosolygósan és elégedetten fogadták a szurkolók és a szülők elismerő tapsát, valamint a megérdemelt jutalmakat.

A hétvégén pályára léptek egyesületünk partner programjában szereplő fiatalok is, akik szintén remekül helytálltak. Köszönjük az Olasz Focisuli és a Nagykárolyi Victoria szakembereinek munkáját!

Köszönjük a meghívást is Fejes Attilának, a Tehetség SE vezetőjének, és a szülőknek a vendéglátást!

Képek: Szabó Barnabás

Támogatóink