Bronzérmes a DVSC U14

A romániai megmérettetésen az U14-es korosztályban nyolc csapat képviseltette magát, amelyeket a lebonyolítás szerint előbb két négyfős csoportba osztottak, majd innen két-két együttes jutott tovább az elődöntőbe.

A DVSC 2008-asai a csoportkörben az FC Ripensia Timisoara, az LPS Banatul Timisoara, valamint CSC Ghiroda ellen mérkőztek meg. Előbbi kettőt egyaránt 3-0-ra múlták felül Kolozsi Gergő tanítványai, a Ghiroda viszont legyőzte a mieinket.

A továbbjutás így sem forgott veszélyben, az elődöntőben a rendkívül erős ASU Politehnica Timisoara állta a debreceni fiatalok útját – a román csapat kétgólos vezetése után Majtényi Dávid még tudott szépíteni, de egyenlíteni nem sikerült, így a bronzmeccs következett a mieink számára.

A harmadik helyért vívott párharcban az UTA Arad volt a ellenfél, amelyet magabiztosan 2-0-ra győztek le a DVSC akadémistái, ezzel pedig bronzéremmel térhettek haza a romániai kirándulásról.

Összességében elmondható, hogy egy színvonalas nemzetközi tornán vehetett rész U14-es csapatunk, erős ellenfelekkel játszhattak jó iramú mérkőzéseket, amelyek jól szolgálták a gyerekek fejlődését.

Támogatóink