Értékes döntetlen a Honvédnál

Hétközi játéknapon lépett pályára két csapatunk, és bár a szerdai meccsnap nem rendszeres, azért nem lepte meg játékosainkat az időpont.

Hazai pályán láthattuk az U12-eseket, akik az Eger csapatát látták vendégül. Egy gyors gólt követően kiegyenlített játék folyt sokáig, aztán a debreceni gyerekek a kezükbe vették az irányítást és megérdemelt győzelmet arattak.

U14-es csapatunk a fővárosban vizitált és szerzett értékes egy pontot a Honvéd vendégeként egy teljesen kiegyenlített mérkőzésen.

2024. 04. 17.
U12 | DVSC – Eger SE 5-1
DVSC:
Szagó G. – Kárándi, Bertalan, Zsiga, Németh K., Lakatos, Takács L., Szilágyi Á., Máté (Réti, Buglyó, Tatár, Balogh B. Vezetőedző: Madar Csaba.
Gól: Zsiga (12., 67., 69.), Lakatos (54.), Szilágyi Á. (61.)
Madar Csaba:Sok volt a pontatlanság, kapkodás és néha elég könnyelműen vettük a mérkőzést. Amikor egyszerűbben és pontosabban játszottunk, akkor dinamikusabb és jobb lett az összkép. Kellő önbizalom és határozottság nélkül nem lehet semmibe se belekezdeni.

2024. 04. 17.
U14 | BHMFA – DVSC 2-2 (1-1)
DVSC:
Mészáros – Sápi, Kis V., Grega (Schwarcz, 60.), Kányássy (Zékány, 78.), Illés (Szálkai, 69.), Hermann, Víg, Bartuska, Sándor K. (Szabó Gy., 60.), File (Bandics, 41.). Vezetőedző: Szűcs János.
Gól: Bartuska (25.), Hermann (66.)
Szűcs János: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, meg is szereztük a vezetést. Voltak még helyzeteink, de azokat nem tudtuk értékesíteni, és ahogy lenni szokott, az ellenfelünk kiegyenlített. A 2.félidőben hátul eladtunk egy labdát, amiből a Honvéd megszerezte a vezető gólt. Nagy energiákat mozgósított a csapat, aminek eredményeként ki tudtunk egyenlíteni. Jó iramú és sportszerű mérkőzés volt, egy jó csapat otthonában sikerült pontot szereznünk.

Támogatóink