Edzőtábor Belekben

Február 3-13. között a törökországi Belekbe utazott a DVSC Labdarúgó Akadémia három csapata, hogy a 2023/24-es szezon tavaszi rajtjára megfelelő felkészültségbe kerüljön.

A csapatok a másfél hét alatt komoly edzésmunkát végeztek, és számos mérkőzésre is sor került.

Ezek sorban a következők voltak:

február 6.
DVSC II-Csíkszereda 3-0
⚽️: Kócs, Gellén, Cibla
DVSC U19-Borussia Berlin 3-0
⚽️: Bökönyi, Zsolcai , Ludmány
DVSC U17-Kirgizisztán 3-1
⚽️: Regenyei, Gergely, Bodnár

február 9.
DVSC II-Winterthur 2-2
⚽️: Kozma, Kohut
DVSC U19-Shaktar Doneck 2-3
⚽️: Szakács, öngól
DVSC U17-Winterthur 3-0
⚽️: Kristóf, Lovas, Komlósi

február 12.
DVSC II-Shaktar Donetsk 2-1
⚽️: Kozma, Vaskó
DVSC U19- VELJE FC 1-2
⚽️: Bökönyi
DVSC U17- VELJE FC 3-2
⚽️: Regenyei, Lovas, Patai

A felkészülés részét képezték erőnléti edzések, valamint labdás foglalkozások, de szintén fontos hangsúly tevődött a taktikai értekezletekre, elemzésekre is.

A csapatok számára kiemelt fontosságú volt az edzőtábor, így a játékosok mellett a szakmai stáb is maximális erődobással dolgozott a 10 nap alatt.

Kerekes Zsombor U19-es vezetőedző: Az edzőtábor nagyon hasznos volt, nagyszerű feltételek mellett tudtunk készülni, és nagyon jó ellenfelek ellen tudtunk játszani. Dán, ukrán és német csapatok ellen játszottunk jó iramú mérkőzéseket, hasznos tapasztalatokat szereztek a fiatalok. Ők is látták, miben kell fejlődni a  nemzetközi szinthez, és azon leszünk, hogy hasznosítjuk ezeket.

Máté Péter a DVSC II. vezetőedzője: Összességében nagyszerű szervezésű edzőtáborban vehettünk részt, mind a szállás, mind az infrastruktúra kiváló volt. Minden körülmény adott volt a felkészülésre, az ellenfelek kronológiája is jól volt elosztva, az adott állapotunkhoz képest megfelelőek voltak. Nyomás alatt is tudtunk játszani, ami majd ugye a bajnokságban is gyakori lesz. A csapategységet is erősíteni tudtuk, sok  megbeszélés és meeting volt.

Joó Zsolt U17-es vezetőedző: Kiváló körülmények között töltöttünk el 10 napot Törökországban.
Több, mint 10 edzésen tudtunk készülni a következő szezonra, ahol egyéni és csapatfejlesztési céljainkon tudtunk dolgozni. Emellett nagyon fontos volt, hogy 3 nagyon jó minőséget képviselő külföldi ellenféllel is találkoztunk, ahol a játékosok tapasztalatokat tudtak gyűjteni. Mind a 3 mérkőzés teljesen más kihívások elé állították a csapatot, amiből nagyon sokat tudtunk tanulni és profitálni.
Természetesen az iskoláról sem feledkeztünk meg, hiszen többször is tanuló szoba volt a fiataloknak.
Összességében nagyon nagy élmény, és sportszakmai szempontból pedig nagyon tartalmas és hasznos volt az itt töltött idő.
A csapat és a stáb nevében köszönjük a klubnak ezt a lehetőséget!

Támogatóink