Bajnoki érmes lehet az U14, B csoportot nyerhet az U16

Szombaton három korosztályban is véget ér a bajnokság.

A DVSC U19-es csapata szezonbeli utolsó mérkőzését a Vác vendégeként játssza a B csoportos bajnokságban. Április elején, hazai pályán 5-1-re győzte le Pest megyei ellenfelét Sándor Csaba csapata, most szombaton 11.30-tól idegenben bizonyíthatnak a mieink.

U17-eseink az Illés Akadémiához látogatnak Szombathelyre. A Haladás a legutóbbi három mérkőzésén összesen 7 pontot szerzett, tehát jó formában várják a szombat délelőtt 10-től kezdődő találkozót. Joó Zsolt tanítványai is szépen teljesítenek májusban, hiszen a tabella első három helyezettje közül a Ferencvárost és a Puskás Akadémiát is legyőzték az elmúlt hetekben, valamint nemzetközi porondon is jól szerepeltek akadémistáink.

U16-os korosztályunk a Paks együttesét fogadja az utolsó fordulóban 14 órától. Az már korábban eldőlt, hogy a DVSC ezen korosztálya tavasszal ismét a kiemelt bajnokságban szerepelhet, de Szabó Balázs által irányított csaptunk egy győzelem esetén még B csoportos bajnoki címét is bebiztosíthatja.

U14-eseink – egy héttel az U15-ös Vasas-DVSC után – szintén Budapesten, a Fáy utcában fejezik be az idei szezont (13.30-kor kezdődik a mérkőzés). Utánpótlás-labdarúgásban természetesen a játékosok fejlődése a fő cél, nem pedig a bajnoki pontok és a minél fényesebb érmek megszerzése. Ugyanakkor 2008-as korosztályban az utolsó fordulóra maradt a kérdés, hogy a már bajnok Honvéd mögött mely két csapat végez a dobogón. A tabella jelenlegi állása pontosan megmutatja, mennyire szoros a verseny a második és harmadik hely megszerzéséért. Ahhoz, hogy a DVSC a dobogón végezzen egy győzelem mellett szükséges a riválisok botlása is.

MLSZ Országos U14 Kiemelt csoport a 27., utolsó forduló előtt

U13-as csapatunk számára még három mérkőzés van hátra a 2021/2022-es idényből. A fiatalok Mezőkövesden játszanak az előttünk álló szombaton. Fikker Ferenc legénysége délben lép pályára a matyóföldiek ellen, akiket legutóbb 5-1-re legyőztek.


Támogatóink