Bajnok az U16-os csapatunk (is)

Múlt heti győzelmének köszönhetően U16-os csapatunk számára a zárómérkőzés immár tét nélküli presztizs volt csupán, hiszen behozhatatlan előnnyel várták fiaink a PAFC elleni rangadót. Joó Zsolték igazolták remek formájukat, és magabiztosan tartották itthon a pontokat, majd jöhetett a jól megérdemelt ünneplés. Gratulálunk a csapatnak!

U19-es gárdánk is szépen búcsúzott az idénytől, hiszen döntetlent értek el a Vidi ellen, így a B csoport harmadik helyén zártak Kerekes Zsomborék.

U12-es és U13-as csapatunk Kisvárdán fejezte be az idényt, számukra az eredményesség mellett a tanulás volt az elsődleges.

Gratulálunk minden csapatnak, stábnak és jó nyári pihenést kívánunk!

2023. 06. 03. 13:00 MOL Aréna Sóstó
MOL Fehérvár FC – DVSC U19 1-1 (1-1)
DVSC: Csapó – Török (Harsányi, 75.), Kiss, Butor (Stavnichuk, 75.), Bökönyi, Doktor (Szakács, 63.), Kosztyák (Szabó M., 75.), Pinczés, Lyskov, Osikov. Vezetőedző: Kerekes Zsombor.
Gól: Pinczés (37.)
Kerekes Zsombor: A mérkőzés első félidejében eldönthettük volna a meccset, de sajnos a helyzetek megint kimaradtak, a félidő vége előtt egy eladott labdából egyenlített az ellenfél. A második félidőben már hullámzó volt a játék. Az ellenfélnek és nekünk is voltak lehetőségeink ,de egyik csapat sem volt higadt a kapu előtt!! Gratulálok a csapatnak az egész éves teljesítményéhez. Szerintem fejlődtek a gyerekek egyénileg, és a csapatjátékunk teljesítménye is javuló tendenciát mutatott. Egy kis szerencsével még több győzelmet arathattunk volna. Köszönöm a stábnak az egész éves munkáját: Ludánszki István, Farkas Zoltán, Erdélyi Miklós, Vadicska Olivér és Zákány László. Nagyszerű csapatott alkottunk. Hajrá, LOKI!

2023. 06. 03. 13:00 Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont
DVSC U16 – Puskás Akadémia FC 4-1 (1-0)
DVSC: Shakhanov (Sávolt, 65.) – Rácz, Grassi, Bodnár (Gajdán, 65.), Egri (Lólé, 73.), Perpék, Kristóf (Lovas, 57.), Kis, Patai (Szabó M., 57.), Árva, Lénárt. Vezetőedző: Joó Zsolt.
Gól: Kristóf (45.), Perpék (50., 71.), Lovas (84.)
Joó Zsolt:Azt gondolom, egy jó mérkőzésen, teljesen megérdemelten nyertünk ilyen arányban is. Nagyon büszke vagyok a játékosokra, mert nem csak ezen a meccsen, hanem az egész félévben nagyon jó minőséget képviseltek a hétköznapokban és a hétvégéken is! Meg vagyok győződve arról, hogy nagyon sok értékünk van ebben a korosztályban. Gratulálok a gyerekeknek és a stábnak, illetve köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, aki tett és szurkolt értünk.

2023. 06. 03. 10:00 Kisvárda Labdarúgó és Kézilabda Akadémia
Várda Labdarúgó Akadémia – DVSC U13 3-1
DVSC: Rizán – Tóth M., Mizsik, Grega, Kis, Mezősi, Hermann, Sándor, Sápi (Téglási, Schwarcz, Dékány, Szálkai, Zékány, Kovács). Vezetőedző: Madar Csaba.
Gól: Sándor (79.)
Madar Csaba:Az eredménytől függetlenül meg voltam elégedve a játékosok hozzáállásával és a mutatott játékkal.

2023. 06. 03. 12:00 Kisvárda Labdarúgó és Kézilabda Akadémia
Várda Labdarúgó Akadémia – DVSC U12 2-3
DVSC: Szilágyi Zs. – Filep, Czencz, Molnár, Vatai, Szabados, Nagy B., Habi, Cziránku (Fodor, Nagy B., Balázs). Vezetőedző: Tóth Ádám.
Gól: Habi (7.), Cziránku (12.), nagy B. (35.)
Tóth Ádám:Jól kezdtük a mérkőzést, hamar megszereztük a vezetést, az első 40 percben minden téren ellenfelünk fölé tudtunk nőni. Aztán a Várda is ébredezett, és egy igazi kis pikáns mérkőzést hozott össze a két csapat. Sok helyzet volt mindkét oldalon, de ma mi jobban akartuk ezt a győzelmet, élesebbek voltunk a kapu előtt. Gratulálok a srácoknak az egész éves teljesítményükért! Gyors felépülést kívánunk a Kisvárda játékosának, Orgován Csabának!

Támogatóink