A helyzet változatlan

Rangadó volt szombaton a fővárosban, U17-es csapatunk a hétközi fordulóban egy pontra csökkentette az éllovas BHMFA közti különbséget. A hétvégén aztán egymás ellen meccselt az első és a második, amelyből sajnos a végén a fővárosiak kerültek ki jobban; az utolsó pillanatban szerezték meg a győztes találatot. De csüggedésre semmi ok, hiszen messze még a bajnokság vége és nem behozhatatlan a hátrány.

Szinte már meg sem lepődünk az U16, U15 és U14 győzelmein, csapataink menetrendszerűen szállítják a pontokat és magabiztosan vezetik korosztályuk tabelláját.

2023. 03. 22. 12:00 DVTK Edzőközpont

DVTK-DVSC U17 0-2 (0-1)

DVSC: Engedi – Szilágyi T. (Török, 46.), Hornyák, Komlósi, Butor, Ludmány (Rácz, 86.) Akbari (Forgó, 60.), Egri (Kohut, 60.), Tercza, Butenko (Szilágyi D., 46.), Kiss. Vezetőedző: Szabó Balázs.
Gól: Ludmány (14.), Komlósi (89.)
Szabó Balázs: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, domináltunk és jól működött a presszingünk, átmenetekből gyors támadásokat vezettünk. Ebben az időszakban sikerült megszerezni a vezetést, viszont a gól után felébredt a hazai csapat és átvette a játék irányítását. Ez nem változott a második játékrészben sem, de kontrából voltak veszélyes támadásaink. Hatalmas gratuláció a csapatnak, mert a mai napon az akarat és a mindenáron való győzni akarás jellemezte a csapatot.

2023. 03. 25. 12:00 Honvéd MFA Utánpótlás Központ

Budapest Honvéd – MFA-DVSC U17 3-2 (1-2)

DVSC: Engedi – Szilágyi T. (Török, 75.), Komlósi, Butor (Blahodarnyi, 88.), Ludmány, Egri (Juhász, 46.), Akbari (Kohut, 59.), Forgó, Nagy M. (Rácz, 75.), Kiss, Tercza. Vezetőedző: Szabó Balázs.
Gól: Egri (16., 44.)
Szabó Balázs:Nagyon izgalmas és fordulatos mérkőzésen vagyunk túl, a mai napon is mindent beleadtak a játékosok, hogy a legjobb eredményt érjük el. Nem érdemeltünk vereséget, de ilyen a labdarúgás, a nyílt sisakos játékban kb. 5:5 is lehetett volna a végeredmény. Talán így a legfájóbb elveszíteni egy meccset, mikor a 93. percben kihagyjuk a helyzetet és az utolsó ellentámadásból kapjuk a gólt. Sajnálom az eredményt, de a mutatott játékkal elégedett voltam!

2023. 03. 25. 11:00 DVTK Edzőközpont

DVTK-DVSC U16 0-3 (0-1)

DVSC: Shakhanov – Balogh M., Gergely, Grassi, Szabó M. (Kristóf, 62.), Bodnár, Lólé (Lénárt, 82.), Perpék (Patai, 62.), Mona, Tóth B. (Lovas, 62.), Kis. Vezetőedző: Joó Zsolt.
Gól: Balogh M. (45.), Kristóf (68.), Bodnár (88.)
Joó Zsolt:Sorozatban negyedik idegenbeli mérkőzésünk volt, ahol a DVTK otthonába látogattunk. Az első félidőben sajnos nem azt a teljesítményt nyújtottuk, amit szerettünk volna, védekezésben és támadásban is voltak problémáink. Ennek ellenére meg tudtuk szerezni a vezetést. A cseréknek is köszönhetően a második félidőben feljavult a játékunk, ezáltal több lehetőségünk is adódott, bár hozzá kell tennem, a hazai csapat is szerezhetett volna gólt. Összességében úgy érzem, megérdemelt a győzelmünk. Gratulálok a csapatnak és a stábnak!

2023. 03. 25. 11:00 DVTK Edzőközpont

DVTK-DVSC U15 2-5 (1-3)

DVSC: Balogh T. M. (Csontos, 52.) – Veres (Curcin, 70.), Krizsán (Kovács, 41.), Kiss, Bartha, Nyikos, Asztalos, Rónai, Tóth S. (Di Mundo Antonio, 52.), Pelles (Kóka, 52.), Pál (Dubóczki, 58.). Vezetőedző: Kolozsi Gergő.
Gól: Nyikos (18., 33.), Bartha (31., 45.), Kóka (77.)
Kolozsi Gergő:A találkozó elején vezetést szerzett a hazai csapat, amely után sikerült rövid időn belül megfordítanunk a mérkőzést és megérdemelten megnyerni. Az örömünket beárnyékolja Pál Pisti sérülése, kívánunk neki minél gyorsabb felépülést és várjuk vissza a csapatba!

2023. 03. 25. 12:00 Vasas Sporttelep

Vasas Kubala Akadémia-DVSC U14 0-2 (0-1)

DVSC: Elekes – Kállai, Szakál, Szentjóbi, Törő (Urbán, 78.), Varga Zs., Kiss M., Biró (Szűcs, 69.), Kovács P. (Cosar, 78.), Serucza (Balogh Á., 62.), Vincze. Vezetőedző: Garamvölgyi Péter.
Gól: Kiss M. (34.), Varga Zs. (72.)
Garamvölgyi Péter: Kissé nehézkesen és körülményesen kezdtük a mérkőzést, és ezen időszakon belül az ellenfelünk felénk tudott nőni, de gólt nem sikerült elérniük, köszönhetően a magabiztos kapusteljesítményünknek. Ezt követően fokozatosan feljavultak az egyéni teljesítmények és a csapatjátékunk. Egy remek labdaszerzés utáni akció végén egy nagyon szép találattal sikerült megszereznünk a vezetést is. A második félidőben egy zártabb védekezésből indultunk ki, melyet az egész csapat jól és tudatosan oldott meg, és sikerült megduplázni az előnyünket. Összességében egy nagyon jó ellenfél ellen sikerült tudatos és taktikus játékkal megszereznünk a győzelmet. Gratulálok az egész csapatnak!

Támogatóink