A fiatalabbak is megkezdik a tavaszi szezont

Szombaton U19-es és U17-es csapataink mellett pályára lép a DVSC U14-es és U12-es korosztálya is.

Legidősebb akadémistáink múlt hétvégén még szomszédvári rangadót játszottak itthon a Nyíregyháza ellen, az előttünk álló szombaton viszont a lehető legmesszebb, a Zalaegerszeg otthonában szerepelnek Sándor Csaba tanítványai. A mérkőzés délelőtt 10 órától kezdődik.

U17-eseink az országos bajnokság A csoportjának második fordulójában hétgólos győzelmet aratott az ETO FC Győr ellen, most hétvégén a Ferencváros fogadja Joó Zsolt által irányított csapatunkat, a rangadó szombat délben kezdődik.

U16-osaink DVTK elleni hazai mérkőzése, elmarad, március 30-án kerül lejátszásra. Ugyancsak elhalasztják a DVSC U15 Paks elleni bajnokiát, amelyet május 11-én pótolnak.

Megkezdi szereplését a tavaszi idényben U14-es korosztályunk. Kolozsi Gergő tanítványai hatodik helyről folytatják a bajnokságot, szombat délután fél 1-től a szintén 19 pontos DVTK otthonában lépnek pályára a debreceni fiatalok.

U13-as együttesünk meccse elmarad Diósgyőrött, de Madar Csabáék idei első mérkőzését megrendezik. U12-eseink szombaton fél 11-kor játszanak a DVTK-val.


Támogatóink