Két hazai mérkőzést láthatunk – A 4. forduló elé

Jelenleg a középmezőnyben helyet foglaló U19-es csapatunk Újpestre látogat szombaton, ahonnan értékes pontokat szerezhet a felzárkózást tekintve. A fővárosiak eddig nyeretlenek a bajnokságban, így minden esély megvan egy szép eredményre.

U17-es gárdánk a Diósgyőrt fogadja Pallagon, és mondhatni hatpontos mérkőzés elé néz, hiszen az ötödik és a hatodik csatája lesz látható.

U16-os csapatunk a szombathelyi Illés Akadémia ellen folytathatja menetelését. Érdekesség a csapatnál, hogyha figyelembe vesszük a tavalyi U15-ös bajnokságot, akkor 18 mérkőzés óta veretlen Joó Zsolt (előtte Kolozsi Gergő) csapata.

Két mérkőzés halasztásra lett ítélve, ezek szerint az U14-es DVSC-DVTK és az U15-ös DVSC-MTK majd október 2-án lesz lejátszva.

U12-es és U13-as csapatunk Miskolcon játszik majd az Interliga keretein belül, Madar Csaba és Tóth Ádám edzők csapatai egy komoly nemzetközi liga küzdelmeiben szerepelnek.

Az Oláh Gábor utcán láthatjuk a legkisebbeket, akik a DSI Debrecen szervezésében Bozsik Tornán vesznek majd részt, illetve az U8-asok vasárnap Nyírbátorban is tiszteletüket teszik majd.

Szintén vasárnap, az MTK-nál szerepel majd U9-es, U10-es és U11-es csapatunk MLSZ Torna keretein belül.

A hétvégi program:

szombat
11:00 U19 – UTE – DVSC
11:00 U17 – DVSC – DVTK
10:00 U16 – DVSC – Illés Akadémia
U13 – Interliga Diósgyőr
U12 – Interliga Diósgyőr
U8 – U7 – U6 – Régiós Bozsik Torna (Oláh Gábor utcai Sportkomplexum)

vasárnap
U11 – U10 – U9 – Kiemelt MLSZ Torna Budapesten

U8 – Régiós Bozsik Torna (Nyírbátor)

Támogatóink